Kiszivároghatott a következő nagy PlayStation Showcase időpontja?!

A Sony titokban tartja, de minden jel arra mutat, hogy hamarosan nagy PlayStation Showcase-konferenciát tartanak. Ez lenne a nyár első nagy prezentációja.

 

 

Még az E3 elmaradása sem akadályozza meg, hogy a következő hetekben egy nagy videójátékos buli legyen. Az iparág ismét egy újdonságokkal teli első két júniusi hétnek néz elébe. Most egy új résztvevőjére mutathatunk rá ezeknek a nyári konferenciáknak. Különböző források szerint a Sony egy PlayStation Showcase-szel csatlakozik a bemutatókhoz. Erre május utolsó vagy június első napjaiban kerül sor.

Számos pletyka a PlayStation nagy újdonságára utal, többek között az angolszász VCG média és Jeff Grub újságíró is megerősítette ezeket az információkat.

Ez egy olyan lépés lenne, ami beleillik a cég szokásos tervei közé. A Sony általában a nyár folyamán végzi a bemutatóit. Habár a nagyobb hatás érdekében igyekszik elhatárolódni a versenytársaktól. Ráadásul a vállalat már régóta nem kommunikál a rajongóival. Igaz, idén már két State of Play prezentáción is túl vagyunk. Ám az első a VR-játékokra koncentrált. A legutóbbi pedig kizárólag a Final Fantasy XVI-ról szólt. Így sok PlayStation-játékos kíváncsian várja, hogy mi lesz a következő lépés.

Ez az új információ alig néhány órával azután érkezik, hogy a Metal Gear Solid 3 remake-ről szóló pletykák ismét lendületet kaptak. Ezen információk szerint a projektet egy jövőbeli PlayStation Showcase-en fogják leleplezni. Jelenleg szinte csak találgatások és bizonytalanságok vannak. Azonban számos, nagyon sokféle és rendkívül megbízható forrás utal arra, hogy a Sony nagy bejelentésre készül. Az igazság az, hogy a vállalat egy ideje már visszafogottan viselkedik. A nagy megjelenések és egy új Final Fantasy után várható, hogy hamarosan elkezdik bejelenteni a jövőbeli lépéseiket.

Ha az információk beigazolódnak, akkor a Nintendo lesz az egyetlen nagy hiányzó a nagy nyári videójátékos bulikból.

Az igazság az, hogy a japán cég mindig is kissé magára maradt, ha bemutatókról van szó. Minden jel arra mutat, hogy idén nem lesz meglepetés. Amikor csak lehetett, mindig szeptemberre tették át a bemutatót. A Zelda: Tears of the Kingdom néhány nap múlva esedékes megjelenése arra enged következtetni, hogy nem lesz túl nagy a sürgés-forgás. Másrészt július utánra sem terveznek nagy megjelenéseket, legalábbis egyelőre…

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu