Új Steam Deck frissítést adott ki a Valve – íme a részletek!

TECH HÍREK – A Valve bemutatta a Steam Deck Client új frissítését, amely különböző problémákat orvosol és minőségi javításokat hoz a kézi eszközre.

 

 

A Valve kiadta a legújabb Steam Deck Client frissítést. Ez körülbelül egy hónappal a legutóbbi után érkezik, amely számos fejlesztést hozott a Valve kézikonzoljára.

A nagy Steam-játékkönyvtárral rendelkező játékosok mostantól kevesebb hibával találkozhatnak, amikor a backlogjukat böngészik. Ezt mostantól a játékok dátum szerinti rendezésével tehetik meg a polcokon és a rácsokon. Az egyéni kontroller-bemenetekkel játszók másolhatják és beilleszthetik a hozzárendeléseiket. A fejlesztői konzol időbélyegeket jelenít meg a Steam konzol ablakában. Van egy új játékon belüli beállítás, amellyel engedélyezhető vagy letiltható a kijelző méretezése az overlayben, ha a Steam Deck-et asztali módban használják.

Ez az SD frissítés lehetővé teszi a játékosok számára, hogy tovább élvezhessék játékaikat a Valve kézi eszközén anélkül, hogy az elmúlt hónapokban jelentett problémák némelyikét tapasztalnák.

A javuló stabilitásnak köszönhetően a játékosok új játékokat próbálhatnak ki a Steam Deck-en. például a The Last of Us Part 1 és a Ratchet and Clank: Rift Apart címeket. Utóbbiak hivatalosan is Steam Verified (Steam-ellenőrzött) címkét kaptak. A következő hónapokban további játékok is csatlakoznak a Deck kínálatához. A Valve rendszeresen új játékokkal bővíti a könyvtárat.

Ez a Steam Client frissítés különböző stabilitási javításokat és fejlesztéseket hoz az SD-hez. A konzol egyre több versenytárssal találkozik mostanában. Mindenki igyekszik kivenni a részét a kézikonzolos játékok piacából. Több eszköz is belép erre a versenypiacra, mint például az Ayaneo KUN, a Lenovo Legion Go és az Asus ROG Ally. Az egyre növekvő számú versenytársak ellenére a Deck továbbra is a legmegfelelőbb választás a legtöbb PC-s játékos számára, aki kézi eszközt keres kedvenc játékai lejátszásához.

A javítások és fejlesztések teljes listáját az alábbi linken találod.

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu