Hades 2: még meg sem jelent, de már most áttörés a fejlesztői számára!

A Hades 2 tavalyi bejelentésével a játék puszta létezése máris egy eddig ismeretlen utat nyit meg a fejlesztője, a Supergiant Games számára.

 

 

Bár a Hades 2-t a decemberi Game Awards-on jelentették be, azóta sem érkezett sok információ. Négy hónap múlva lesz egy éve, hogy megerősítették a folytatást. Ám viszonylag hamar számíthatunk hírekre a Hades 2-vel kapcsolatban. Ugyanis a tervek szerint PC-n korai hozzáférési időszakot kap, mielőtt rendesen megjelenik.

A játék elődje hihetetlenül jó fogadtatásban részesült a 2018-as korai hozzáférési időszak alatt. A stúdió szerint kevesebb mint két év alatt több mint egymillió példányt adtak el belőle.

Izgalmas, hogy a roguelike dungeon crawlerrel kapcsolatos előrelépésekkel fontos akadályokat készülnek áttörni a fejlesztő számára.

Annak ellenére, hogy a folytatás még nem jelent meg, a fejlesztők már most joggal lehetnek büszkék a Hades 2-re. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Hades 2 lesz a Supergiant Games első folytatása. Pontosan, a legeslegelső. Ez meglepő hír lehet, hiszen a stúdió olyan elismert játékoknak is otthont ad, mint a Bastion, a Pyre és a Transistor.

A Hades 2 az első olyan játék, amely szakít a korábbi játékok korábbi korlátaival. Szerencsére úgy tűnik, hogy a mögötte álló csapat szívesen visszatér a görög mitológia ihlette világba. Annak ellenére, hogy elismerte, hogy a stúdió szándékosan nem készített folytatást. Ennek ellenére a történet most, hogy Zagreus utazása véget ért, ugyanolyan érdekesnek kell lennie, mint eddig, és azt mondják, hogy a játék közvetlen folytatása az eredetinek. Zagreus húga, Melinoe veszi majd fel a harcot Kronosz, az idő titánja és a titánok királya ellen.

Persze vannak, akik azon gondolkodtak, hogy a franchise megújítása azt jelenti, hogy a Supergiant visszatér más IP-jeihez is. Bár a Hades átütő siker volt, az elődöket is csodálták. Ráadásul, bár a többi játék évekkel a Hades előtt jelent meg, talán még nem túl késő elgondolkodni az új részek elkészítésén.

Forrás: supergiantgames.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu