A PlayStation 5 egyik legjobb induló címe folytatást kaphat?!

A PlayStation 5 egyik legjobban értékelt induló címe könnyen lehet, hogy valamilyen folytatást kap a belátható jövőben.

 

 

A Sony nemrégiben beadta az Astro Bot védjegyeit, ami arra utal, hogy a franchise új játéka is készülhet. A Sony Astro-sorozatát eddig elsősorban a vállalat hardverének technikai demójaként használták. Kezdődött a The Playroommal, amely a PlayStation Camera és a PS4 DualShock 4 kontrollerének képességeit mutatta be. Majd folytatódott az Astro Bot Rescue Missionnel az eredeti PlayStation VR headsethez. A sorozat legutóbbi játéka az Astro’s Playroom, amely a PlayStation 5 csomagba csomagolt induló címeként jelent meg.

Az Astro’s Playroom egy rövid, de kedves 3D-s platformjáték, amely elsősorban a PlayStation 5 DualSense kontrollerének összes egyedi funkcióját hivatott kiemelni.

Az Astro’s Playroom a megjelenés idején elismerő kritikákat kapott. Sokan dicsérték a DualSense kontroller okos használatát és azt, hogy milyen sokféleképpen tiszteleg a PlayStation múltja előtt.

Szerencsére azok számára, akiknek tetszett az Astro’s Playroom, úgy tűnik, hogy egy új játék készül a sorozatban. A Sony új védjegyet nyújtott be Európában az Astro Botra. Ez arra utal, hogy még mindig vannak tervei a franchise-zal. Habár egyelőre nincs más információ, amit megoszthatnánk. Lehetséges, hogy ezek a tervek között szerepelhet egy teljes értékű hagyományos játék a cuki robotkarakterekre alapozva. Ám az is elképzelhető, hogy helyette az Astro Bot Rescue Mission című VR-játék folytatása készül. Végső soron a rajongóknak csak figyelniük kell, hogy pontosan mit kezd a Sony a védjeggyel. Teljesen elképzelhető, hogy nem csinál vele semmit, és az Astro Bot franchise tovább szunnyad.

Bár még nem tudni, hogy lesz-e új Astro Bot-játék vagy sem, a rajongók számíthatnak arra, hogy a fejlesztő Team Asobi szállít valamilyen új projektet. A Team Asobi következő projektje állítólag az eddigi legnagyobb lesz, bár az még nem derült ki, hogy a játékban szerepelnek-e majd az Astro Bot karakterek vagy sem.

Eddig a Team Asobi minden játékában szerepeltek valamilyen formában az Astro Bot karakterek, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha a következő játék is folytatná ezt a hagyományt.

A csapat a The Playroom 2013-as elindítása óta néhány évente folyamatosan új projektet ad ki. A The Playroom VR-t 2016-ban adta ki, majd 2018-ban dobta piacra az Astro Bot Rescue Missiont. Természetesen az Astro’s Playroom 2020-ban jelent meg, hogy egybeessen a PS5 konzol megjelenésével. Eszerint a séma szerint a rajongóknak esedékes egy új Team Asobi játék, bár talán az, hogy az új játék a legnagyobb, amit a stúdió eddig készített, egy kicsit visszavetette a dolgokat.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu