Érkezik az új Nintendo Switch OLED-változat?! Íme minden, amit tudni lehet!

TECH HÍREK – Egy jól ismert iparági bennfentes számos részletet szivárogtatott ki egy új Nintendo Switch OLED modellről. Többek között a nevét és a megjelenési ablakot is.

 

 

Egy új Nintendo Switch OLED-modell van a láthatáron, Mario-tematikával. Egy ismert iparági bennfentes árulta el mindezt. Emellett kiszivárogtatta többek között a nevét és a megjelenési ablakát is. A Nintendo márciusban már piacra dobott egy Mario-témájú Switch-bundle-t, bár az a termék csak a konzol alapkiadását tartalmazta.

A Nintendo hibridkonzoljának legdrágább változata a 2021 végi debütálás óta három különböző kiadást kapott.

Az első ilyen Switch OLED különkiadás a Splatoon 3 alapján készült, miután a Pokemon Scarlet és Violet és a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom témájú modellek követték.

A konzol negyedik ilyen változata a Mario-témát fogja felvonultatni – számolt be az iparági bennfentes Billbil-kun. Hozzátéve, hogy a készülék Nintendo Switch OLED Model – Mario Red Edition néven kerül forgalomba. A kézikonzol állítólag a klasszikus Neon Red árnyalatú, piros Joy-Conokkal, valamint egy hozzá illő dokkolóállomással kerül majd forgalomba. Ugyanezen forrás szerint néhány kiálló elemén, például a hangerőszabályzó gombokon is piros hangsúlyok lehetnek. A Nintendo állítólag azt tervezi, hogy az új Switch OLED modell „még október előtt” a boltok polcaira kerül. Mivel az augusztus már a végéhez közeledik, így 2023 szeptembere marad a legvalószínűbb megjelenési ablak.

A tényleges leleplezésre talán még hamarabb sor kerül. Ugyanis augusztus 31-én Nintendo Directet tartanak. A japán játékóriás elmondta, hogy a következő adás középpontjában a Super Mario Bros. Wonder áll majd. Így a Switch-modell bejelentése teljesen stílszerű lenne. A konzol állítólagos szeptemberi megjelenési ablaka ráadásul beleillik a Nintendo eddigi, különleges kiadású Switch OLED modellekkel kapcsolatos tapasztalataiba is. Ezek mindegyike körülbelül egy hónappal a tematikus játék előtt került piacra. A tisztánlátás kedvéért: a Super Mario Bros. Wonder október 20-án jelenik meg.

Ami az árakat illeti, a Billbil-kun jelentése szerint a konzol Mario Red Edition változata 349,99 euróért kerül majd forgalomba Európában. Ez megegyezik a normál OLED-felszereltségű modell árcédulájával, és 349,99 dollárnak kell lennie az államokban.

A konzol új változata feltehetően nemzetközileg is elérhető lesz, ahogyan az a Switch OLED összes eddigi speciális kiadásánál is történt.

Ami a kiszivárgás valóságtartalmát illeti, Billbil-kun rendkívül következetes a hardver- és videójáték-szivárgások terén. Valószínűsíthető, hogy ez az új Switch-modell valóban a láthatáron van. A pletykált készülék a 2023-as év harmadik Mario-témájú Switch-kínálataként debütálhat. A fent említett, a konzol alapváltozatát tartalmazó csomagon kívül a Nintendo a legutóbbi Mar10-napi ünnepségek részeként egy hasonló csomagot is kiadott, amely egy fehér Switch OLED modellt tartalmazott Mario-kiegészítőkkel.

Forrás: Dealabs

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu