Diablo IV: megérkezhet a játékba a Diablo Immortal ikonikus karakterosztálya?!

A Diablo IV fejlesztője elárulta, hogy a Diablo Immortal Blood Knight osztálya megérkezik-e valaha a játékba…

 

 

A Gamescom 2023-on adott interjúban Rod Fergusson általános menedzser határozott választ adott arra, hogy mi lesz a Blood Knight osztály jövője a Diablo IV-ben.

Bár a Diablo Immortal új Blood Knight osztálya komoly megdöbbenést keltett. A Diablo IV fejlesztője, Rod Fergusson elárulta, hogy a játékosok nem számíthatnak arra, hogy a franchise legújabb fejezetében találkozhatnak a vérmes bajnokkal.

A Diablo IV Season of Blood augusztus 22-én mutatkozott be, és a számtalan javítás és életminőségi funkció között, amit ígért, a közösség nem tudta nem észrevenni a nyílt vámpír témát.

A vámpírok a Diablo franchise-ban mindig is passzívan voltak jelen. A Diablo Immortalhoz érkező Blood Knight bejelentésével a vámpírok végre (és meglehetősen ironikusan) reflektorfénybe kerültek. A Diablo IV továbbviszi ezt a koncepciót a Season 2 témájával. Egy lándzsával hadonászó, sötét bajnok zökkenőmentesen illeszkedik a Diablo osztály fantáziájába. Sok játékos nem tudott nem gondolni arra, hogy a Blood Knight végül utat talál a negyedik részbe is.

A német 4Players exkluzív interjújában a Gamescom 2023 során Rod Fergussont a Blood Knight osztályról és annak közvetlen jövőjéről kérdezték a franchise-ban. Fergusson azt állította, hogy a Season of Blood témája pusztán véletlen egybeesés. Továbbá, hogy a Diablo IV és a Diablo Immortal két nagyon különböző játék, nagyon különböző technológiával. Végül megerősítette, hogy jelenleg nem tervezik a Blood Knight hozzáadását a Diablo IV-hez.

Tekintettel a Blood Knight azonnali népszerűségére a Diablo Immortal játékosok körében, Fergusson válasza kétségtelenül csalódásnak tűnik egyesek számára. Ha azonban hinni lehet a pletykáknak, akkor a Diablo IV saját hatodik osztálya még mindig egy szálfegyveres lovag lehet, bár olyan, aki a High Heavens angyali erejét csatornázza.

Az interjú során feltett egyéb kérdések között Rod Fergusson azt is elárulta, hogy a Diablo IV esetében nem lesz Public Realm Testing a jövőbeni javításoknál, aminek az az oka, hogy ez megnöveli a fejlesztési időt és lassítja a frissítések kiadását.

Bár a Blood Knights nem érkezik meg a Season of Blood-ban, a játékosok továbbra is kiélhetik a fantáziájukat. Vagyis vámpírvadászokká válhatnak, akik vámpírerőket használnak a zsákmányuk ellen. Ezeknek az erőknek a teljes terjedelme – valamint az, hogy hogyan illeszkednek a meglévő végjáték-sztorikba – még nem ismert. Ám sok rajongó számára a Season 2 igazi fénypontjai az ambiciózus attribútum-felújítás. Továbbá a keresési funkció hozzáadása a rejtekhelyhez, valamint a drágaköveket érintő változások lesznek.

Forrás: Icy Veins

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu