Még ebben a hónapban kijöhet egy új James Bond-játék?! [VIDEO]

Egy új James Bond videójáték érkezik ebben a hónapban, amely a Project 007 előtt izometrikus lopakodós és akciójátékot kínál a 007-es ügynök rajongóinak.

 

 

Cypher 007 címmel vadonatúj James Bond-videójáték érkezik ebben a hónapban az Apple Arcade-ra. Az irodalmi és filmes hírnévre szert tett legendás szuperkémnek rengeteg licencelt játéka volt az évtizedek során. A legnevezetesebb a Nintendo 64-re készült ikonikus GoldenEye 007 volt. Ez az 1995-ös azonos című filmhez kapcsolódó FPS az N64-es generáció egyik meghatározó játéka lett anno.

2020 novemberében a Hitman és a Kane & Lynch játékokkal elhíresült IO Interactive bejelentette, hogy egy újabb James Bond-videojátékon dolgozik, amelynek előzetes címe Project 007 lesz.

Hivatalosan nagyon keveset tudni erről az új Bond-címről, csak annyit, hogy az egyjátékos történet egy teljesen eredeti történet lesz. Állítólag a high-tech kütyükre és a rázott martinikra fogékony legendás kém származását meséli el.

A Tilting Point – a SpongeBob: Krusty Cook-Off és a Star Trek Timelines kiadója – még ebben a hónapban egy új James Bond mobiljátékot fog kiadni Cypher 007 címmel az Apple Arcade-on. Ez a felülről építkező izometrikus akciójáték a játékosokat a 007-es szerepébe helyezi. A kém a SPECTRE bűnszervezet és annak vezetője, Ernst Blofeld levadászásán dolgozik. Több klasszikus James Bond-pillanatot és helyszínt is bejárva lopakodva és harcolva igyekezhetünk leszámolni a SPECTRE bűnszervezettel és annak vezetőjével.

Amint azt a nemrég megjelent Cypher 007 YouTube-trailer is mutatja, a játékosoknak lopakodva kell majd elkerülniük a SPECTRE erőit. Valamint közelharci támadásokkal kell harcolniuk ellenük. Egy James Bond-játékélmény sem lenne teljes kütyük nélkül. A 007-es egy elektromos lövedékkel működő órát használ a biztonsági kamerák kikapcsolására. Továbbá egy távirányítású drónt az előtte lévő területek felmérésére. Úgy tűnik, a Cypher 007-nek járműszegmensei is vannak, hiszen Bondot láthatjuk, amint egy helikoptert irányít, hogy lerombolja a SPECTRE bázisait. A trailer a játék megjelenési dátumával zárul, kiderül, hogy a Cypher 007 szeptember 29-én jelenik meg Apple Arcade-re.

Mind a Cypher 007, mind az IO Interactive Project 007 egy átmeneti időszakban érkezik a régóta futó James Bond-franchise számára, mivel Daniel Craig, a régi Bond-színész lemondott a szerepről.

Az internetet elárasztják a pletykák és találgatások arról, hogy ki veszi át a helyét a következő 007-es filmben. Addig is, a Cypher 007 ígéretes, felülről lefelé irányuló akció/lopakodós élményt kínál, hogy a lelkes rajongók kibírják, amíg a Project 007-ről több információ lát napvilágot.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu