Tomb Raider I-III Remastered: immár hivatalos, hogy jön az eredeti játékok felújított változata! [VIDEO]

A Tomb Raider I-III Remastered hamarosan érkezik Nintendo Switchre, PC-re, PlayStationre és Xboxra is!

 

 

Az eredeti Tomb Raider még 1996-ban jelent meg a SEGA Saturnra, PlayStationre és MS-Dosra. Azóta Lara Croft Indiana Jones ihlette kalandjai évtizedeken át hódították meg a rajongók szívét. Most úgy tűnik, végre megkapja a maga „Remastered” változatát.

A rajongók már jó ideje követelik, hogy az eredeti Tomb Raider-trilógiát a modern korban is remastereljék. Nos, rajongók, a kívánságotok teljesült. A mai Nintendo Direct során bejelentették, hogy az eredeti trilógia remaster-formában, egy pompás gyűjteményben jelenik meg.

A remasterekért az Aspyr felel majd, akik korábban már a Star Wars: Knights of the Old Republicot és annak folytatását is portolták Nintendo Switchre és mobileszközökre.

„Kövesd az ikonikus Lara Croftot a világ körül, és szállj szembe halálos ellenségekkel és veszélyes mítoszokkal. Tapasztald meg a felújított grafikával büszkélkedő klasszikusokat, és bármikor válthatsz az eredeti poligonális megjelenésre” – olvasható a Tomb Raider I-III Remastered leírásában.

A bejelentő trailer alapján úgy tűnik, hogy a gyűjtemény remasterelt játékai nagyon hűek lesznek a forrásanyaghoz. Megtartják annak csodálatos poligonos látványvilágát. Mégis, a karakterek és a környezeti textúrák lenyűgöző frissítésében részesültek. Úgy néz ki, hogy a játékmenet is megmarad olyannak, amilyen volt, de mi komolyan nem is szeretnénk másképp.

Ráadásul a játékosok menet közben válthatnak majd az eredeti látványvilág és a felújított frissítés között. Továbbá a gyűjtemény tartalmazni fogja az összes korábban megjelent DLC-t és titkos pályát, amelyek eredetileg a PC-s portokban szerepeltek. A bővítmények közé tartozik a „The Unfinished Business” (Tomb Raider), a „The Gold Mask” (Tomb Raider II) és a „The Lost Artifact” (Tomb Raider III).

A Tomb Raider I-III Remastered 2024. február 14-én jelenik meg, ami történetesen Lara Croft születésnapja.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu