Like a Dragon: Infinite Wealth: szívszorító előzetest kapott a játék, íme! [VIDEO]

A Like a Dragon: Infinite Wealth megjelenési dátumát egy vadonatúj sztori trailer mutatja be, részletezve, hogy mire számíthatnak a rajongók a játéktól.

 

 

A Sega és Ryu Ga Gotako nyilvánosságra hozta a Like a Dragon: Infinite Wealth hivatalos címét és megjelenési dátumát. Utóbbi 2024. január 26. lesz. A Sega Asia angol nyelvű YouTube-csatornájára került fel a hosszú trailer, amelyből a rajongók mélyebb betekintést nyerhettek abba, hogy mire számíthatnak a készülő játékban.

A Like a Dragon: Infinite Wealth a Yakuza főhősének, Ichiban Kasugának, és Kazuma Kiryu, a sorozat korábbi főszereplőjének a kalandjait követi majd.

A játék Ichibant és Kazumát a franchise számára teljesen új helyszínre, Hawaiira viszi majd. Habár a várva várt RPG az előző rész közvetlen folytatása, egyelőre nem tudni, mennyi idő telt el a játékok között.

A sztori traileren sok mindent elárul, a legfontosabb információ, hogy a játék 2024. január 26-án jelenik majd meg. A trailerből kiderült, hogy Ichiban Hawaiira indul, hogy megtalálja édesanyját, akiről korábban azt feltételezték, hogy a Yakuza megölte. Azt is megdöbbentő megerősítést adott, hogy Kazuma rákos.

A fordulóalapú RPG-ben Ichiban és Kazuma lesz a kettős főszereplő, akiket számos új és visszatérő karakter fog kísérni. Ugyanígy az ellenfél oldalán is lesznek új és visszatérő frakciók, mint például a kínai maffia. Valamint a Barracudák, akik Akane-t, Ichiban édesanyját veszik célba. A trailerben Ichiban és Kasuga különféle ellenségekkel száll szembe. Köztük egy óriáscápával és egy tintahallal. A rajongók által kedvelt minijátékok, mint például a karaoke is visszatérnek.

A játék már előrendelhető, a korai bónuszok közé tartozik egy speciális feladatcsomag, amely a Linebacker osztályt vezeti be a férfi, a Tennis Ace pedig a női party-tagok számára.

A trailer tökéletesre sikerült, hiszen minden eltalált, ami a Yakuza-játékok jellegzetes hangulatát adja. Betekintést nyújt a játék néhány komolyabb pillanatába, például Kazuma nagy felfedezésébe. Ugyanakkor megőrizte a bolondos és vicces jeleneteket, például Ichiban ejtőernyőzését, amit a rajongók már megszokhattak a franchise-tól.

A felfedezés, hogy Kazuma rákos, a Sega és a Ryu Ga Gotako válasza lehet a franchise jövőjére nézve is. Ez felveti a rajongókban a kérdést, hogy ez a játék vajon egy olyan pillanat-e, amikor átadják a stafétabotot.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu