Final Fantasy 7 Rebirth: már javában készülhet a harmadik rész?! [VIDEO]

A Final Fantasy 7 Rebirth fejlesztői elárulták, hogy már elkezdtek az FF7 remake trilógia harmadik részének történetén dolgozni.

 

 

A készülő Final Fantasy 7 Rebirth társproducere és társrendezője azt állítja, hogy már dolgoznak az FF7 remake-trilógia harmadik részének történetén. A rajongóknak már nem kell sokat várniuk a Rebirth-re. A játék legújabb trailere végre leszögezte a megjelenési dátumot: Február 29, 2024.

A rajongók a nemrég lezajlott Tokyo Game Show-nak köszönhetően, amelyen a Square Enix is jelen volt, bővebb betekintést nyerhettek a játékba.

Ennek keretében a TGS-en bemutatták a Rebirth játékmenetét. Ez rengeteg felvételt tartalmazott a játékból, amely megmutatta, hogy a Red XIII játszható. Továbbá, hogy úszni is lehet, és hogy milyen hatalmas területet fedezhetnek fel a játékosok. A bemutató mellett a társrendező Naoki Hamaguchi és Yoshinori Kitase producer a TGS alatt egy speciális Samsung livestream-en is jelen volt. Ott a Rebirth-ről beszéltek, ahol Kitase megemlítette, hogy már elkezdték a harmadik játék történetének megtervezését.

Ebben a livestreamben (a klipet aitaikimochi Twitter-felhasználó fordította) Kitase megemlíti, hogy már elkezdtek dolgozni a Final Fantasy 7 Rebirth utáni bejegyzés forgatókönyvén és cselekményén.

Kitase szerint a társrendező Tetsuya Nomura, az író Kazushige Nojima és ő maga már befejezték az általa „első résznek” nevezett részt. Ezután felhozza, hogy szeretné, ha a rajongók visszajelzéseket írnának a Rebirth-tel kapcsolatban. A reakciók befolyásolhatják majd a történet egyes elemeit.

Az aitaikimochi szerint Kitase reakciója és az interjú során tett megjegyzései alapján ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a harmadik játék története drasztikusan megváltoztatná a nagyban megalapozott történetszálakat csak a játékosok Final Fantasy 7 Rebirth-re adott reakciói alapján. Inkább úgy hangzik, mintha Kitase arra kérné a játékosokat, hogy írják meg reakcióikat az interneten. Beszéljék meg a játékot, mivel a csapat nagyon élvezi, ahogy a játékosok reagálnak a játékokra, amiket készítenek.

A Rebirth története nagyon érdekesnek tűnik. Hiszen csak a történetnek a Fallen Capitalig tartó részét meséli el újra. Ám némi hangsúlyt fektet Cloud előző bejegyzésben elkövetett tetteinek következményeire is. A Zack Fair túlélésére összpontosító epizód és a több idősík összeolvadásának implikációja között a rajongóknak csak ki kell várniuk, hogy mit tervez a Square Enix ezzel a játékkal. Valamint, hogy mindez hogyan vezet át a következő részbe.

Forrás: YouTube, Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu