Lords of the Fallen: remek hírt kaptak az egyik konzol-változat játékosai!

A Lords of the Fallen fejlesztői az „elkövetkező napokban” Xbox javítást ígérnek, hogy a játék „egyenrangúvá váljon”. A PC-s és PS5-ös verziók a jelek szerint rendben vannak.

 

 

A CI Games bejelentette, hogy jelenleg egy olyan javításon dolgoznak, amely a Lords of the Fallen Xbox-os verzióját a PC-s és PlayStation-s változatokhoz igazítja.

„Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk minden tartalomkészítőnek, aki együttműködött velünk, hogy lehetővé tegyük a javítások, frissítések és teljesítményjavítások gyors telepítését a Lords of the Fallen holnapi izgalmas megjelenése előtt” – áll a fejlesztő közleményében.

„Így a PC-s és PlayStation 5 játékosok a tervek szerint élvezhetik a játékot. Az Xbox-verziót jelenleg frissítjük, hogy a többi platformmal egyenrangúvá tegyük, és a javítás a következő napokban fog megjelenni”.

Egyes játékosok szerint a játék technikai problémáktól szenved az Xbox Series X-en. Például durva képkockasebesség-csökkenések és a textúrák nem töltődnek be. Úgy tűnik, más platformokon nem jelentkeznek ezek a problémák olyan gyakran, mint az Xboxon. Mindenesetre jó tudni, hogy a fejlesztők dolgoznak az ügyön…

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu