Marvel’s Spider-Man 2: már a játék indulása előtt leleplezhették az összes főgonoszt?! [VIDEO]

A megjelenés előtt a Marvel’s Spider-Man 2 bepillantást engedett a játékosoknak a számos klasszikus képregényes gonosztevőbe, akikkel Peter és Miles megküzd majd.

 

 

A Marvel’s Spider-Man 2 legújabb trailere most került fel a netre. A játékosok pár pillantást vethetnek néhány ikonikus szupergonoszra, akikkel szembe kell nézniük. Az Insomniac legújabb szuperhősös akciójátéka már kevesebb mint egy hétre van a megjelenéstől. A hype minden egyes új felvétel megjelenésével egyre csak nő.

Nemrég a rajongók egy rövid klipben láthattak egy részletet a fekete ruhás Pókember és a gyík főnöki csatájából, de Dr. Curtis Connors és hüllőszerű alteregója csak egy kis ízelítő azokból az ellenségekből, akikkel Peter Parker és Miles Morales legújabb kalandjukban megküzd majd.

A játékban felbukkan Venom, akinek részvételét az Insomniac egyre növekvő Marvel játékuniverzumában már az eredeti Marvel’s Spider-Man játékban is jelezték. A korai trailerekből az is kiderült, hogy a szintén hírhedt Kraven, a Vadász is New York nyílt világába tart, hogy kipróbálja magát a sok szuperlény ellen. A későbbi Spider-Man 2 felvételek felvillantottak néhányat ezek közül a szupergonoszok közül. Például a Marvel’s Spider-Man korábbi ellenségét, Martin „Mr. Negatív” Lee-t. Valamint Peter régi New York-i rendőrségi szövetségesét, Yuri Watanabét, aki úgy tűnik, hogy az első játék City That Never Sleeps DLC-jének eseményei után felvette a képregényes igazságosztó Wraith személyiségét.

Nemrég egy új Marvel’s Spider-Man 2 launch trailer került fel a hivatalos PlayStation YouTube-csatornára. Ez a játék sötét cselekményét emeli ki az október 20-i megjelenés előtt. A vágóképekből és játékmenetből álló intenzív montázsban Miles rövid ideig Mr. Negatív ellen harcol. Ezzel megerősítve, hogy valóban szembeszáll a Sinister Six egykori tagjával az első játékban apja haláláért. Eközben Peter szemtől szemben találja magát Flint Markóval, akit a Marvel-rajongók Sandman néven ismernek. A homokból álló szupergonosz látszólag hatalmasra nőtt, így Peternek és Milesnak hálóval kell körbelengnie őt, és kitérnie hatalmas ütései elől.

A legújabb trailerben Peter további küzdelmeit láthattuk a titokzatos Venom szimbiótával, amely megtámadja, és úgy tűnik, lassan megrontja az egykor barátságos szomszéd Pókembert. Miles Morales és Mary Jane Watson is látható, amint szembesítik Petert sötét viselkedésével. Eközben Norman Osborn és erői úgy tűnik, hogy saját céljaik érdekében vissza akarják szerezni a szimbiótát.

Még ha Peternek sikerül is kiszabadulnia a parazita hatása alól, az látszólag egy másik személyhez (akiről sokan úgy vélik, hogy Peter halálos beteg barátja, Harry Osborn) kötődik, és így válik a szörnyeteg Venommá.

Bár a Marvel’s Spider-Man 2 végleges launch trailerében bemutatott főgonoszok többsége vagy megerősítést nyert, vagy már előzetesen is sokat találgattak róluk, a Peter és Miles elleni akcióban való szereplésük minden bizonnyal tovább növeli a legújabb szuperhősös Marvel-játék köré épülő hype-ot. Miles Mr. Negatív ellen vívott csatája a közös múltjukat tekintve izgalmas és érzelmes összecsapásnak ígérkezik. Míg a pókhősök és a hatalmas Sandman közötti harc a PlayStation 5 grafikai képességeinek lenyűgöző bemutatója. A rajongóknak már nem kell sokat várniuk, hogy megtapasztalják ezeket a baljós ellenfeleket akcióban. Ugyanis a játék még ezen a héten megjelenik a PS5-re.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu