Marvel’s Spider-Man 2: vajon már a kezdetektől elérhető lesz a New Game+ mód?!

Az Insomniac frissítést közöl a Spider-Man 2 várva várt New Game+ játékmódjáról, és arról, hogy elérhető lesz-e a megjelenéskor.

 

 

Az Insomniac frissítést adott a Marvel’s Spider-Man 2 New Game+ módjának státuszáról. Megerősítették, hogy az nem lesz kész a játék megjelenésére. A megerősítést a játék launch patchjével kapcsolatos részletekkel együtt adták át. Erről az Insomniac azt mondja, hogy a játékosoknak erősen ajánlott. Néhány leendő Spider-Man 2 játékos abban reménykedett, hogy ez a patch tartalmazhatja a korábban beígért New Game+ tartalmat, de sajnos nem így történt.

A spekulációk arról, hogy a New Game+ hiányozni fog a Spider-Man 2-ből, október elején kezdődtek, miután egy korai hozzáféréssel rendelkező tartalomkészítő megosztotta, hogy a játék megjelenésekor nem lesz elérhető.

A játék előrendelői észrevettek egy kis frissítést, és abban reménykedtek, hogy ez lehet a New Game+ hozzáadása. Ám ezt gyorsan lelőtték. Az eredeti Marvel’s Spider-Manben a New Game+ beépítése mégis életben tartotta a játékosok reményeit. Még akkor is, ha a New Game+ csak jóval a megjelenés után került az eredeti játékba.

James Stevenson, az Insomniac közösségi és marketing igazgatója kedden a közösségi médiában arra buzdította a játékosokat, hogy töltsék le a Spider-Man 2 induló frissítését. A Spider-Man rajongók gyorsan kérdőre vonták Stevensont a javítás tartalmával kapcsolatban. Többek között azt kérdezték, hogy az „új játék plusz és a küldetések újrajátszása” készen lesz-e a megjelenésre. Stevenson válaszolt, és megerősítette, hogy sem a New Game+, sem a küldetés-visszajátszás funkció nem lesz elérhető a Marvel’s Spider-Man 2 megjelenésekor.

A jó hír legalábbis az, hogy bár megerősítette, hogy ezek a Spider-Man 2 funkciók nem lesznek elérhetőek a megjelenéskor, előbb-utóbb hozzáadják őket.

Ez korábban sem volt feltétlenül biztosra vehető. Igaz, kevesen számítottak volna arra, hogy végül nem érkeznek meg. Stevensonnak nem kellett volna megosztania ezt az információt. Főleg nem ilyen informális módon. Az Insomniac átláthatósága részben hozzájárul ahhoz, hogy játékai olyannyira várva vártak.

Ami azt illeti, hogy a New Game+ frissítés mikor érkezik meg a Spider-Man 2-höz, Stevenson szerint 2023 vége előtt „meg kell” jelennie. Ez egybeesik azzal, hogy az eredeti Pókember New Game+ frissítése mikor jelent meg.

A Spider-Man 2-t várók számára csalódást okozhat, hogy a New Game+ nem lesz elérhető a megjelenés napján. De fontos szem előtt tartani, hogy a játékosoknak csak egy nagyon kis kisebbsége lesz képes gyorsan legyőzni a Spider-Man 2-t, és azonnal új játékot akarna kezdeni.

 

Mi a baj a Fast Travel-rendszerrel a Spider-Man 2-ben?!

 

Ha még nem hallottál róla, a Marvel’s Spider-Man 2 lehetővé teszi, hogy szinte azonnal a térkép bármely pontjára gyorsan utazz. Egyszerűen válassz ki egy helyet, nyomd meg a háromszöget a gyorsutazáshoz, és Peter vagy Miles szerepében egyenesen csak a kiválasztott utcába lendülsz. A helyzet azonban az, hogy a traverzálás – vagyis a pókhálón ugrándozva közlekedés – hihetetlenül szórakoztatónak ígérkezik ebben a játékban!

Nemcsak a hálószárnyakkal való dobálózás tér vissza, hanem most már csúzlikkal és szélcsatornákkal is kiegészült az eszköztárunk!

Mint ilyen, bár a rajongókat lenyűgözi a gyors utazás, sokan egyenesen elutasítják annak használatát. A Twitter felhasználó kirawontmiss azt írta: „Nem használok semmilyen kib*szott gyors utazást, amikor Pókember vagyok”. Rengetegen mások is egyetértettek vele. „A lengés ebben a játékban ingyenes terápia” – tette hozzá yeahyukki, míg 4øø_kay azt írta: „Fogadhatsz rá, hogy minden rohadt alkalommal lengek”. Már csak egyet kell aludnunk, hogy mi is kipróbálhassuk, mennyire terápiás Pókemberként lengedez New York utcái fölött…

Forrás: Gamingbible, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu