Elkészülhetnek végre a Max Payne remake-ek?! A Remedy válaszol!

A Remedy Entertainment néhány izgalmas új részletet árult el a Max Payne remake-ekkel kapcsolatban a legutóbbi, Q3 2023-as pénzügyi jelentésében.

 

 

A Remedy Entertainment, a finn videójáték-gyártó cég, amely a magával ragadó és neo-noir történetvezérelt játékairól ismert, végre néhány izgalmas új információt árult el a régóta várt Max Payne remake-ekkel kapcsolatban. Úgy tűnik, azok már az előgyártási fázisba értek.

A Remedy pénzügyi jelentésében a vállalat néhány kiemelt fontosságú eseményét, főbb számait és hosszú távú üzleti kilátásait is közölte.

A Remedy Entertainment október 31-én tette közzé a 2023. harmadik negyedévi jelentését. Ebből néhány érdekes adat és információ derült ki az üzleti tevékenységéről. A játékosok kétségtelenül örömmel értesültek arról, hogy a Remedy meglátásai között volt néhány konkrét részlet a Max Payne remake-ekkel kapcsolatban. Úgy tűnik, hogy a finn fejlesztő alapos ismeretekre tett szert a játék stílusát és terjedelmét illetően. Hiszen a remake mostanra elérte a fejlesztés „gyártásra kész” állapotát. Azt is fontos megjegyezni, hogy mindkét Max Payne remake egyetlen játék formájában érkezik majd.

A befektetőknek szóló fent említett megjegyzésben a Remedy hasonlóképpen beszélt a nemrég megjelent horrorjátékáról, az Alan Wake 2-ről is. Az Alan Wake 2 számos kritikus részéről kedvező kritikákat kapott. Köszönhetően a kiváló történetmesélésnek, valamint a Remedy nagy teljesítményű Northlight motorja által életre keltett intenzív atmoszférának és grafikai minőségnek. A finn cég ezért kijelentette, hogy a cím két bejelentett bővítményének fejlesztésére fog összpontosítani.

Úgy tűnik, hogy a Max Payne rajongóknak türelemmel kell lenniük. Valószínűleg még néhány évet kell várniuk, mire a remake elkészül. Mégis, a Remedy szilárd múltja megnyugtatóan bizonyítja, hogy a projekt megéri a várakozást. Addig is számos hasonló játék van a piacon, amelyek a régebbi MP-játékok játékstílusát próbálják utánozni. Bár nem biztos, hogy pontos másolatok, de minden bizonnyal kielégítő játékélményt nyújtanak, amely a sorozat rajongóinak kedvére való.

Forrás: Remedy

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu