Ha élsz-halsz a Sonic the Hedgehog-ért, ettől a cucctól leesik majd az állad!

TECH HÍREK – Az Xbox Series S konzol egy rendkívül ritka, Sonic the Hedgehog-on alapuló változatát jelenleg őrült összegért tervezik elárverezni!

 

 

Az Xbox Series S konzol egyik rendkívül ritka, Sonic the Hedgehog-on alapuló változata hamarosan árverésre kerül. A kikiáltási ára pedig őrült 5000 dollár. (Nagyjából potom 1,765 millió forint.) Az Xbox Series S az Xbox Series X konzol lemez nélküli változata, amely inkább a kizárólag digitális könyvtárat kedvelő játékosok számára készült. A konzolnak a megjelenése óta rengeteg különböző változata jött ki. Többek között a két Sonic the Hedgehog mozifilm alapján. Ezek azonban rendkívül ritkák. Mindkét Xbox Series S konzolt ingyen adta a Microsoft a filmek premierjének megünneplésére a megjelenésük idején.

Ez a Sonic the Hedgehog 2 film alapján készült Xbox Series S konzol a hardver egyik legfurcsább változata, amely eddig megjelent, és egy pár hozzá illő, Sonic és Knuckles mintájára készült bundás „fuzzy” kontrollert is kínál.

A konzol előlapján Sonic és Knuckles harcol egymással. Fölötte pedig egy aranygyűrű látható. A konzolt egy különleges nyereményjáték keretében osztották ki a Twitteren. Vagyis a konzolok ilyen változataiból nagyon kevés van a piacon. Egy példányt azonban nemrég árverésre bocsátottak, őrült kikiáltási árral.

A konzolt az Ebay-en az eladó smj_005 listázta, ahol a konzol 5000 dolláros kezdő licittel szerepelt. Ez a hirdetési lista a rendszerről és a speciális dobozról készült fotókat mutatja, amelyben a konzol volt. Ez tartalmazza a konzolt, a Sonic és Knuckles alapján készült fuzzy kontrollereket, valamint egy óriási gyűrűs fedelet a film logójával. Az eladó szerint, bár a konzolt a nyereményjátékban adták oda, ők a játékiparban lévő kapcsolataik révén jutottak hozzá ehhez a rendszerhez.

Az eladó elmondása szerint magát a konzolt nem sokat használták, azon kívül, hogy megbizonyosodtak arról, hogy be tud-e kapcsolni, és hogy be tud-e jelentkezni az Xbox Live online szolgáltatásba.

A kontrollereket sem használták, minden eredeti csomagolás sértetlen. Az eladó által megadott durva becslés alapján valószínűleg csak 5-50 darab készült ebből a konzolból. Így ez minden idők egyik legritkább Xbox-konzolváltozata.

Ezek a promóciós termékek vegyes fogadtatásban részesültek. Ugyanis míg a rajongók dicsérték ennek az Xbox Series S konzolnak a kinézetét, hasonlóan kritizálták a választást, hogy a kontrollerek szőrös borítást kaptak. Sokan úgy vélték, hogy kényelmetlen lenne használni őket. Jelen írásunk pillanatában csak egy licit van erre a hirdetésre. Az 5000 dollár a többség számára talán nagyobb összeg, mint amit ezért a konzolért fizetnének. Az aukció 2023. november 6-án, vagyis ma ér véget, így addigra még több licit is érkezhet.

Forrás: Ebay

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu