Grand Theft Auto VI: egy bennfentes kiszivárogtatta, mikor jelenhet meg a játék?!

A Rockstar Games egyik bennfentese friss előrejelzésekkel szolgál a Grand Theft Auto VI leleplezésének, illetve megjelenésének időpontjáról.

 

 

Míg egyesek 2024-es megjelenési dátumot jósoltak a Grand Theft Auto VI-nak, úgy tűnik, hogy a várva várt nyílt világú játék átcsúszhat 2025 tavaszára. A Grand Theft Auto V megjelenése óta több mint egy évtized telt el. Így a rajongóknak hihetetlenül sokat kellett várniuk a GTA VI-ra. Sajnos a GTA-rajongók számára a játék hivatalos frissítései eddig igen ritkák voltak.

A Rockstar Games megerősítette, hogy a Grand Theft Auto VI fejlesztés alatt áll, de semmi mást nem árult el a projektről.

Egy masszív szivárgás egyéb olyan részleteket is felfedett, amelyek potenciálisan szerepelnek majd a végtermékben. Például, hogy a játék Vice Cityben játszódik. Valamint, hogy az egyik főszereplő nő lesz. Ám maga a Rockstar nem erősítette meg ezeket a részleteket. Sajnos a rajongók számára, akik magától a Rockstartól vártak több információt, a cég még nem dobott ki egy GTA VI teasert vagy trailert.

A Rockstar Games bennfentesének, Tez2-nek a GTA Forumon megjelent nyilatkozata szerint „több fejlesztő” úgy véli, hogy a Grand Theft Auto VI megjelenési ideje 2025 tavasza lesz. Tez2 azonban rámutatott, hogy a Rockstar a Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption 2 esetében is tavaszi megjelenési ablakot tervezett. Azután végül mindkettőt távolabbra tolták. Ami azt illeti, hogy mikor kerülhet sor a GTA VI megfelelő bemutatására, Tez2 azt mondta:

„Egy bejelentést jósolok, ami egybeesik a Rockstar évfordulójának megünneplésével, valahol november vége és december eleje között. Ha pedig nem, akkor egy februári bejelentést”.

 

Grand Theft Auto VI leleplezés és megjelenési dátum előrejelzések

 

A 2025 tavaszi megjelenési időablak beleférne a korábban beharangozott 2024. április – 2025. március GTA VI megjelenési időablakba. Igaz, épphogy csak. Ettől függetlenül úgy hangzik, hogy a Grand Theft Auto rajongóknak nem kell visszatartaniuk a lélegzetüket a játék 2024-es megjelenése miatt. A valószínűbb forgatókönyv az, hogy 2025-ben fog megjelenni. Hogy ez 2025 tavasza vagy 2025 ősze lesz-e, azt azonban még nem tudni.

Még ha a Grand Theft Auto VI még ilyen messze is van, a rajongók akkor is számíthatnak a játék hamarosan esedékes leleplezésére.

A Rockstar korábbi játékai jóval a megjelenési dátum előtt kaptak trailereket. A történelem itt is megismétlődhet. A Rockstar-évforduló, amelyre Tez2 a posztjában utal, a cég 1998 decemberében történt megalakulásának évfordulója. A Game Awards történetesen decemberben kerül megrendezésre. Ez általában remek helyszín lenne egy új játék bejelentésére. A rajongóknak nem szabad arra hangolódniuk, hogy a Rockstar következő nagy címét várják. A Rockstar hajlamos a bejelentésekkel a saját útját járni. Így bár természetesen lehetséges, hogy a GTA VI a The Game Awards-on kapja meg a bemutatkozó trailerét, valószínűbb, hogy a nagy játékipari eseményektől függetlenül fog megjelenni.

Forrás: GamingBible

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu