Komoly baj lehet az új Tintin-játékkal? A stúdió baljós figyelmeztetést adott ki!

A Pendulo Studios ígéretet tett arra, hogy a következő hetekben kijavítja a Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh játékkal kapcsolatos problémákat.

 

 

A 2023-as év a PC-s játékok szempontjából az egyik legösszetettebbként marad emlékezetes. Ám arról is, hogy két olyan cím is kijött, amelyek teljesítménye elmaradt az elvárt minőségi szabványoktól. Sőt, a stúdiójuk előzetesen bocsánatot kért miattuk! A spanyol Pendulo Studios csapata nyíltan beszélt erről, és figyelmeztet minket, hogy a Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh már az első naptól kezdve polírozási problémákkal fog küzdeni.

Hergé belga riporterének visszatérése, amelyet a Pendulo Studios fejlesztőcsapata rendezett meg, miután több mint egy évtizedig nem láthattuk őt interaktív közegben, ma érkezik a piacra.

Nagy várakozás övezi, de egy meglepő hivatalos üzenettel jön. A madridi székhelyű stúdió a Twitteren/X-en kért elnézést a játékosoktól új játékuk teljesítménye és kivitelezése miatt.

A Pendulo Studios tisztában van a problémákkal, és hozzáteszi: „elkötelezettek vagyunk a helyzet megoldása mellett”. A Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh azonban a Cities: Skylines 2 nyomdokaiba léphet. A spanyol csapat szerint sajnos „színvonal alatti” élménnyel érkezik a piacra.

A fejlesztőcsapat, a spanyol ipar egyik legrégebben működő csapata. Világossá tették, hogy egy ilyen kis csapat számára hatalmas projekt előtt álltak. Ezért megpróbálták a problémákat még a megjelenés előtt kijavítani. Azonban néhány még mindig fennáll. Ezt szem előtt tartva „nem állunk le, amíg el nem érjük a célunkat” – zárul a közlemény.

A kiadó a minden platformra, így PC-re is elérhető digitális kiadás mellett két fizikai kiadást is forgalmazni fog a játékból. A PS5-ös és az Xbox X Series X|S változata mától, november 7-től. Míg a PS4-es változat november 24-én érkezik. A Nintendo Switch verzió valamivel később, 2024-ben következik.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu