Hogwarts Legacy: gameplay trailert kapott a Nintendo Switch-változat! [VIDEO]

A Hogwarts Legacy Switch-verziójának trailere bemutatja a Nintendo játékosainak az Avalanche Software nyílt világú címének narratíváját.

 

 

A Nintendo Switch játékosok hamarosan, november 14-én vehetik kezükbe a Hogwarts Legacy-t. A Switch-verzióhoz egy trailer is megjelent. A felvételre azután kerül sor, hogy hónapokig késett a játék. Eközben a PlayStation, Xbox és PC játékosok megtapasztalhatták a Roxfortban töltött időt. A trailer számos vágóképet mutat be a játékból, amelyekben főszereplők, akciójelenetek és rejtélyek várják a játékosokat.

A Hogwarts Legacy a fejlesztő Avalanche Software és a Warner Bros. Games gondozásában készült. A csapatok célja az volt, hogy a nyílt világú címet több nagy platformon is kiadják az előző és a jelenlegi generációra.

Míg sok Twitch-játékos közvetítette a Hogwarts Legacyban szerzett tapasztalatait a kezdeti megjelenés környékén, a Switch-felhasználók a háttérben maradtak, amíg az Avalanche Software azon dolgozott, hogy a játékot átültesse a Nintendo platformjára.

Ahogy a Nintendo Switch-re készülő Hogwarts Legacy egyre közelebb kerül a november 14-i megjelenési dátumhoz, a Switch játékosok megnézhetik a verzió első hivatalos trailerét. A „Magic Awaits” címet viselő trailer megismerteti a Switch-tulajdonosokat a játék narratívájával. A teljes egészében vágóképeken keresztül elmesélt felvételen számos karakter jelenik meg, akikkel a játékosok interakcióba lépnek majd. Ilyen arcok többek között a Ranrok, Eleazar Fig, Dinah Hecat, Victor Rookwood és még néhányan mások. A trailer alapvetően felvázolja a történet jó vs. gonosz elemeit, amelyek végső soron a játékost és a Roxfort kastélyban és azon túl is számos karaktert érintik.

A Hogwarts Legacy Nintendo Switch-verziójának késése a traileren is meglátszik. A játék grafikai jellegét tekintve érezhető javulást mutat. Kíváncsian várjuk, milyen lesz a végeredmény, bár néhány játékos már most megjegyezte, hogy a YouTube-on található Magic Awaits felvételek megtekintése után felülmúlták az elvárásaikat.

Bár a teljesítménybeli elvárások még csak előzetesek, a Hogwarts Legacy Nintendo Switch játékmenetével kapcsolatban már több olyan kiszivárgási hullám is volt, ahol a grafika lebutítását észlelték.

Függetlenül attól, hogy a Switch verzió hogyan teljesít a Nintendo játékosok számára, a játék végre elindul a tervezett utolsó platformon. A Switch-felhasználók választhatnak a játék standard vagy Deluxe kiadása közül, amikor november 14-én elérhetővé válik. Ami a jövőt illeti, a PC-, Xbox- és Switch-játékosok a PlayStation-exkluzív küldetés, a Mind Your Own Business potenciális felfedezésére számíthatnak, amint egy bizonyos megállapodás a PlayStation és a Warner Bros. Interactive között véget ér.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu