Elon Musk, a nagy gamer elárulta, mi nem tetszett neki a GTA V-ben…

A vitatott milliárdos Elon Musk azt mondja, hogy anno megpróbált játszani a GTA V-tel, de „nem szerette a bűnözést” a játékban…

 

 

A milliárdos Elon Musk nemrég az X-en azt nyilatkozta, hogy „megpróbált” játszani a GTA V-tel. Azonban „nem szerette a bűnözést”. A Grand Theft Auto V a valaha készült legjövedelmezőbb szórakoztatóipari termék. A 2013-as első megjelenése óta is hatalmas bevételeket termel. A Rockstar Games pedig több mint egy évtizeden át gyakori tartalmi frissítésekkel támogatta a játék online módját.

A Grand Theft Auto VI trailere miatti izgalom mindenféle vitákhoz vezetett a készülő játékról és a GTA franchise egészéről, sőt, Elon Musk is beleszólt a témába.

Egy Twitter/X-alkalmazottnak válaszolva, aki felsorolta azokat a GTA-játékokat, amelyeket nem játszott (ami nyilvánvalóan az összeset magában foglalja), Musk azt mondta: „Próbáltam, de nem szerettem bűnözni. A GTA5-ben a nyitójelenetben rendőröket kellett lelőni. Egyszerűen nem tudtam megcsinálni”. A Grand Theft Auto játékok évtizedek óta rendkívül ellentmondásosak, így Musk messze nem az első ember, aki a franchise tartalmát kifogásolja.

A történeti küldetéseken túl, amelyek során a játékosok rendőrökre lövöldöznek, a nyílt világban történő pusztítás a bűnüldöző szervek figyelmét is felkelti. A Grand Theft Auto játékosok megpróbálhatják elkerülni a zsarukat. Ám időnként meg kell ölniük őket, hogy elérjék a céljaikat. A zsaruk megölése alapvetően elkerülhetetlen a GTA-ban, így érthető, hogy egyesek nem szívesen játszanak a játékkal.

A közelgő Grand Theft Auto VI valószínűleg nem fog eltávolodni a sorozat által ismert extrém erőszakosságtól. Szinte biztosan lesznek olyan sztoriküldetések, ahol a játékosok közvetlen konfliktusba kerülnek a zsarukkal. A GTA VI első trailerében kiderült, hogy a főszereplő Luciának már meggyűlt a baja a törvénnyel. Az előzetes azzal zárult, hogy ő és a szeretője kiraboltak egy boltot. Nem tudni, hogy a mimóza lelkű Musk ennek ellenére kipróbálja-e majd a GTA VI-ot, amikor megjelenik…

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu