Egy rakás Steam Deck OLED-et osztanak szét a The Game Awards nézői között!

A házigazda Geoff Keighley még több ösztönzést kínál a The Game Awards megtekintésére. Ugyanis az eseményen ingyenes Steam Deck OLED konzolokat sorsolnak ki!

 

 

Mintha nem lenne elég ok arra, hogy idén is bekapcsolódjanak, a The Game Awards 2023-on a rajongók egy új Steam Deck OLED konzolt nyerhetnek. A Valve néhány hete adta ki az új modellt. A közelgő nyereményjátéknak köszönhetően még több játékos kezébe kerülhet a készülék.

Neve ellenére a Steam Deck OLED a bevallottan lenyűgöző kijelzőn kívül sokkal több fejlesztést is tartalmaz.

Valójában az OLED modell néhány olyan fejlesztést valósít meg, amit a rajongók a Steam Deck 2-től várnak, mint például a további akkumulátor-üzemidő és a jobb hűtés.

Az átdolgozott konzol ugyanannyiba kerül, mint az eredeti Steam Deck. Ám néhány szerencsés játékosnak egy fillért sem kell fizetnie az OLED modellért.

A The Game Awards házigazdája, Geoff Keighley a közösségi médiában osztja meg, hogy az eseményre hangolódó rajongók részt vehetnek a 100 Steam Deck OLED konzol egyikének (1 TB-os változat) megnyerésére. A nyereményjáték csak a The Game Awards 2023 műsoridejében él, vagyis 16:30 PT-től 20:00 PT-ig tart. (Ami közép-európai idő szerint kb. dec. 8. 1:30-5:00…)

 

A The Game Awards 100 darab Steam Deck OLED konzolt sorsol ki

 

Geoff Keighley posztja ellenére a hivatalos szabályok szerint a The Game Awards showcase megtekintése nem szükséges a nevezéshez. A verseny inkább az esemény alatt fog megnyílni. Csupán egy űrlap kitöltését és beküldését követeli meg a pályázóktól. A jelentkezők azonban akár három további nevezést is szerezhetnek, ha létrehoznak vagy igazolnak egy Steam-fiókot, és követik a @ondeck és a @thegameawards nevű oldalakat a Twitteren.

Függetlenül attól, hogy a versenyhez szükséges-e a The Game Awards 2023 megtekintése, a show-t úgy hirdetik, mint egy olyan estét, amelyet a videójáték-rajongók nem akarnak kihagyni.

Nyilvánvaló, hogy a The Game Awards az előző év legjobb címeinek ünnepléséről szól. Ám az esemény a bejelentések és leleplezések kirakatává is vált. Még az Xbox is nagy bejelentésekkel kecsegtet a The Game Awards 2023-ra. Arról nem is beszélve, hogy már most megerősítették, hogy olyan játékok is megjelennek az eseményen, mint a Baldur’s Gate 3, amely végre megkapja Xbox Series X/S megjelenési dátumát.

Az évek során a The Game Awards-on már több nagy bejelentés és leleplezés is történt. Ez az idei show sem ígérkezik másnak. A The Game Awards 2023-ra több jelentős játék bejelentése is kiszivárgott és pletykák keringenek. Keighley általában tartogat néhány meglepetést az ilyen eseményekre. Bár egyes évek jobbak, mint mások, a kritikusok és a rajongók nagyrészt egyetértenek abban, hogy a bemutató leleplezések egyre nagyobbnak és jobbnak tűnnek.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu