[TGA 2023] Bejelentették a Marvel’s Blade-et – nem is akárkik fejlesztik a játékot! [VIDEO]

A 2021-es Deathloop mögött álló fejlesztő, az Arkane Lyon bejelentette következő projektjét: egy videójátékot, amelynek középpontjában az ikonikus vámpírvadász, Penge (Blade) áll!

 

 

Az Arkane Lyon a következő projekt megerősítése mellett bemutatta a Marvel’s Blade első teaser trailerét is. A Bethesda „egy érett, egyjátékos, harmadik személyű játéknak” nevezte, amely „Párizs szívében játszódik”.

Az Arkane a Marvel Studios bejelentése szerint most kezdte el a játék fejlesztését, amely egy új, eredeti történetet mesél majd el, ha minden igaz.

„A Marvel’s Blade játéka Párizs karantén alá helyezett részébe kalauzolja majd a játékosokat egy természetfeletti vészhelyzet kellős közepén” – olvasható a szinopszisban. „Vámpírok jelentek meg, akik terrorizálják a fények városát, és arra kényszerítik a párizsiakat, hogy éjjel az otthonaikban húzódjanak meg, hogy megvárják a napfelkeltét”.

 

 

Marvel's Blade / TGA 2023

 

 

Ez a második vámpírokkal foglalkozó játék az Arkane Studios-tól, a 2023-as Redfall után. Utóbbit az Arkane Austin készítette, és, hogy őszinték legyünk, nem aratott osztatlan sikert. De a Lyon-i stúdió még nem bizonyított. Nekik ez lesz az első nekifutásuk egy vámpírölő akciócímnek.

Az új Blade-játékról szóló hír időzítése kifogástalan. Ugyanis a karakter a Marvel Cinematic Universe-ben is feltűnik. Az MCU-s Penge „először” a 2021-es Eternals című film végén villant fel a vásznon kívül. A Mahershala Ali főszereplésével készült önálló film 2025. november 7-én kerül a mozikba.

Forrás: YouTube, X, Marvel

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu