[TGA 2023] A Final Fantasy 7 Rebirth új előzetese a játék egy fontos aspektusáról rántja le a leplet! [VIDEO]

A Final Fantasy 7 Rebirth legfrissebb előzetese ugyanis bemutatja a játék vadonatúj főcímdalát.

 

 

Ma a The Game Awards alatt a Square Enix meglepetésszerűen megjelent a Final Fantasy 7: Rebirth új trailerével. Ebben egy vadonatúj főcímdalt és még több várva várt pillanatot mutat be a történet következő fejezetéből.

Őszintén szólva ez bőségesnek tűnik. Tekintve, hogy a Rebirthből már elég sokat láttunk. A novemberi, Red XIII-narratív trailer rengeteg új részletet árult el. Azután még ősszel kaptunk egy gyakorlati előzetest a játékból. Tulajdonképpen ezen a ponton már csak arra várunk, hogy a játék végre megjelenjen! Az új trailer mégis jól szembeállította a Rebirth középpontjában álló aggodalmat: vajon tényleg megváltozik-e a jövő? A Square Enix már egy ideje játszadozik velünk ezen a ponton, a Crisis Core főszereplőjének (és az FF7 idején feltehetően elhunyt) Zack Fairnek az újbóli bemutatásával.

Minden a Rebirth középpontjában álló nagy kérdéshez vezet: vajon Aerith újra meghal-e minden idők leghírhedtebb videójátékos halálával?

Vagy, ha ő túléli, túléli-e vele együtt a világ? Nagy kérdésekkel kell megküzdenie a Final Fantasy 7-nek egy többrészes remake-ben, amely mindent megváltoztathat.

A Final Fantasy 7: Rebirth a tervek szerint hamarosan – 2024. február 29-én – jelenik meg. A megjelenéskor kizárólag PlayStation-re készül. Eléggé izgatottak vagyunk, tekintve, hogy a kritikusok szerint elődje, a Final Fantasy 7: Remake elképesztő módon teljesítette a feladatot, hogy újra átélhessek egy klasszikust (egy részét), miközben önmagában is remek RPG-ként állja meg a helyét. Nem lesz könnyű felnőni a feladathoz. Ám ha valakik, a Square Enix fejlesztői jó eséllyel indulnak.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu