Overwatch 2: ezzel a trükkel szinte legyőzhetetlen lesz sokak kedvenc karaktere!

Az Overwatch 2 játékosai felfedeztek egy új Mercy mozgási exploitot, ami még nehezebbé teszi az ellenfelek számára, hogy lenyomják őt a csatatéren.

 

 

A Mercy-játékosok megtalálták a módját, hogy kihasználják a gyógyító Guardian Angel egyik képességét, ami fejfájást okoz az ellenfeleknek az Overwatch 2-ben. A játék nyolcadik szezonja Call of the Hunt címmel jelenleg is zajlik. Egy vadon témájú battle pass-szal, a Battle of the Beasts limitált idejű móddal és egy új Tank-hőssel, Maugával bővült.

A Support-karakterek hihetetlenül fontosak az Overwatch 2-ben, mivel szükségesek a csapat életben tartásához. Mint ilyenek, a támogató hősök gyakran nagy értékű célpontok az ellenfél csapatai számára. Emiatt az Overwatch 2 számos támogató hősét olyan képességekkel szerelték fel, amelyek vagy a menekülés, vagy a túlélés eszközeként szolgálnak. Az olyan hősök, mint Kiriko és Moira olyan menekülési módszerekkel rendelkeznek, mint a Swift Step és a Fade. Ezek lehetővé teszik számukra, hogy lelépjenek, ha túl sokat kaptak. Az egyik legnépszerűbb támogató hős, Mercy, rendelkezik a „Guardian Angel” nevű képességgel, amellyel gyorsan egy közeli szövetséges felé rohan.

Ha a Guardian Angel rohanás közben megnyomod a guggoló gombot, akkor „szuperugrással” a levegőbe emelkedik, így átmenetileg jobb kilátás nyílik a harcra, és a légi mozgása is nagyobb lesz.

Úgy tűnik, néhány Mercy-játékos megtalálta a módját, hogy megkerülje a Super Jump extra 1,5 másodperces cooldown-ját. A Competitiveoverwatch subredditen SammyIsSeiso közzétett egy rövid videót az Overwatch 2 gyakorlótérben. Ebben a Mercy szuperugrása azonnal feltöltődik, amikor a játékos pontosan abban a pillanatban törli a Guardian Angel-t, amikor a játékos a szuperugrás elindításához lecsúszik. A manőver végrehajtása lehetővé teszi Mercy számára, hogy három másodpercenként újra a levegőbe szökkenjen. Rémálommá válva ezzel az ellenfelek számára.

 

 

Overwatch 2

 

 

Egyértelmű, hogy Mercy szuperugrását nem ilyen használatra tervezték. Az ellenfelek számára már így is nehéz követni őt, ahogy a Guardian Angel normál használatával a csapattársaihoz dáridózik. Ám amikor három másodpercenként képes felugrani a levegőbe anélkül, hogy a földet érne, könnyen belátható, hogy az ellenfél játékosai frusztráltak lehetnek.

Mivel az Overwatch csapata ennyire odafigyel a közösségre, biztosra vehető, hogy ez egy ismert probléma a Blizzardnál, és remélhetőleg – a Mercy-játékosok bánatára – hamarosan érkezik a javítás.

Ami az Overwatch 2 következő lépését illeti, az éves Winter Wonderland esemény hamarosan, december 19-én kezdődik. Az esemény a játék első eseménybérletét hozza el. A játékosok jegyeket szerezhetnek, amelyeket számos ünnepi témájú kozmetikumra költhetnek majd. Talán a Winter Wonderland frissítés részeként érkezik majd a Mercy Super Jump exploitjának javítása is. Ha nem, akkor valószínűleg valamikor az új év kezdete után, talán egy szezonközi frissítés részeként…

Forrás: Reddit

Mercy can skip the extra 1.5s super jump GA cooldown by cancelling GA at the same time as pressing crouch
byu/SammyIsSeiso inCompetitiveoverwatch

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu