Street Fighter 6: a Capcom leleplezte az egyik legnépszerűbb harcos megjelenését az új játékban!

A Capcom Artworks hivatalos fiókja az X-en egy különleges újévi csoportképet is megosztott, melyen Akuma új Street Fighter 6 dizájnjában látható, egy csomó más ikonikus karakterük mellett!

 

 

A Capcom valami nagyon érdekes dolgot tett közzé a Twitteren (X-en). A közelgő újév alkalmából a Capcom egy új rendert mutatott be Akumáról a Street Fighter 6-ban!

A Street Fighter 6-ban szereplő Akumáról a korábbi utalásokból már tudtuk, hogy a szokásos vörös helyett ősz vagy fehér haja lesz. A sorozat többi veteránjához hasonlóan úgy tűnik, hogy Akuma a Street Fighter 6-ban is eléggé megöregedett.

Akuma legújabb renderelése azonban minden eddiginél sötétebbnek ábrázolja őt. Ezúttal igazán fenyegetően néz ki.

Akumának mindig is volt egy olyan háttértörténete, hogy hajlandó eldobni az emberi mivoltát, ha ez azt jelenti, hogy erősebbé válik. Ez az új kép róla azt mutatja, hogy különösen démoni vagy élőhalott állapotban jelenik meg.

Ezzel a képpel a Capcom kiemeli, hogy a karakter „2024-ben is tombolni fog”. Valóban, Akuma 2024 tavaszán érkezhet meg, ha minden igaz.

Ami azonban érdekes, hogy Ed valójában a Street Fighter 6-hoz megjelenő következő DLC harcos lesz. Várhatóan valamikor 2024 telén (valószínűleg januárban vagy februárban) válik elérhetővé.

Ezzel a Capcom elismeri, hogy Akuma különösen nagy rajongói kedvenc karakter. Mondanom sem kell, hogy a karakter történetét tekintve van miért izgulni Akuma Street Fighter 6-os megjelenése miatt.

Akuma a Super Street Fighter 2 Turbóban debütált, ahol néha M. Bison helyettesítheti a végső főnököt. Természetesen Akumaként is lehetett játszani a karakterválasztó képernyő egy bizonyos módszerével.

Akumát azonban végül kitiltották a Super Street Fighter 2 Turbo versenyjátékából, mivel sokkal jobb volt, mint a többi karakter. Különösen a többi karakter nem volt felkészülve Akuma légi tűzlabdáinak kezelésére, más kiegyensúlyozatlanságok mellett.

Természetesen meg kell jegyezni, hogy Akuma lenne az első Street Fighter vagy Capcom karakter, aki a Marvel egyik X-Men karakterével harcolna, mivel a Capcom titkos karakterként becsempészte Akumát az X-Men: Children of the Atomba.

Ez a döntés később előkészítette az utat az X-Men vs. Street Fighter és a Marvel vs. Capcom sorozat számára.

Végül, Akuma az egyik legnépszerűbb harcos volt a Street Fighter 5 teljes életciklusa alatt a játék online karakterhasználati statisztikái alapján. Amikor Akuma végül megjelenik az SF6-ban, akkor is sok játékosra számíthatunk, akik akkor is használni fogják.

A Capcom nem sok mindent mond az artwork posztjában azon kívül, hogy boldog új évet kíván a rajongóknak és megköszöni mindenkinek a támogatást, de Nurunji artworkje keményen odateszi magát.

Akuma SF6-os dizájnja a bal oldalon, a Captain Commando összes karakterének Baby Headje alatt, valamint a Resident Evil 4-es Leon, Ashley és Ada felett látható.

Forrás: X (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu