Hatalmas változtatásokra készülhet az Xbox egy bizonyos területen?! [VIDEO]

Egy Xbox bennfentes arról számolt be, hogy a jövőben valószínűleg jelentős átalakítás várható az Xbox achievementek terén. Azt is elárulta, hogy a rajongók mikor számíthatnak újabb hírekre…

 

 

Egy új pletyka szerint még idén jelentős átalakítás jöhet az Xbox achievementek terén. A változásokról már egy ideje pletykálnak, és bennfentesek szerint az új kiegészítések már majdnem készen állnak.

A 2023-as év vége felé az Xbox egy jelentős javítást adott ki, hogy kijavítsa az egyes felhasználók által tapasztalt achievement-problémákat.

A frissítés a Game Pass előfizetők különböző achievement-problémáinak javítására összpontosított. Az achievementek fontos részét képezik az Xbox platformjának. Nyilvánvaló, hogy a Microsoft jelentős figyelmet fordít az achievement-rendszer egészségére. Bizonyos szempontból azonban az Xbox eredményei elmaradnak a PlayStation trófeái mögött. Nevezetesen a Platinum achievementek hiánya miatt. Úgy tűnik azonban, hogy a cégnek ígéretes tervei vannak az achievementek jövőjét illetően.

Shpeshal Nick Xbox insider egy pletykáról számolt be, miszerint az Xbox közeledik az eredmények új átalakításának befejezéséhez, és a felhasználóknak valamikor 2024-ben kell számítaniuk a változások bemutatására.

Shpeshal Nick tartózkodott annak megerősítésétől, hogy a teljes körű átdolgozás 2024-ben jelenik meg. Ám kifejtette, hogy a változtatások bejelentése legalább idén várható. A bennfentes nem pontosította, hogy milyen funkciókat tartalmaz majd a nagyjavítás. Néhány olyan funkció, amit a rajongók remélnek, a Platinum-szerű achievementek. Továbbá az achievementek Xbox-profilra tűzésének lehetősége, valamint a DLC achievementek elkülönítése az alapjáték achievementjeitől.

Ez a hír megerősíteni látszik az Xbox vezetőjének, Phil Spencernek a platform jövőjével kapcsolatos korábbi nyilatkozatait. Amikor is kifejtette, hogy az achievementek fejlesztése az egyik olyan aspektus, amin a cég javítani szeretne. Akkor úgy tűnt, hogy a munka már folyamatban van ezen a felújításon. A 2024-es év előrehaladtával valószínű, hogy csak egyre közelebb kerül az új rendszer megvalósításához. Az Xbox-rajongók szerencséjére nem ez az achievementek frissítése az egyetlen dolog, ami 2024-ben érkezik.

Az Xbox 2024-es tervei között szerepel néhány igencsak ígéretes exkluzív játék, mint az Avowed, a S.T.A.L.K.E.R. 2 és a Hellblade 2.

A Game Pass előfizetők ezeket a játékokat ingyenesen kapják majd meg. Emellett néhány érdekes nem exkluzív cím is jön majd. Például a Cities: Skylines 2 és a Persona 3 Reload.

Spencer korábban megerősítette, hogy az Xbox Game Pass áremelése „elkerülhetetlen”. Miután a Microsoft 2023-ban hatalmas, 68 milliárd dolláros felvásárlást hajtott végre az Activision Blizzarddal, ez még valószínűbbnek tűnik. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez az áremelés mikor és milyen mértékű lesz a Game Pass előfizetőkre nézve. De legalábbis az előfizetők valószínűleg még jobb ajánlatokat kapnak majd a Microsoft hatalmas felvásárlásának köszönhetően. Például olyan játékokat, mint a Call of Duty, a Diablo és még több Activision Blizzard-címet is felvesznek a Game Passba idővel.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu