Klasszikus PS1-es horrorjáték jöhet hamarosan a PS Plus Premiumra?!

Egy pletyka kapott szárnyra, amely szerint a PlayStation Plus Premium kínálatába egy klasszikus PS1-es horrorjáték is bekerülhet…

 

 

Egy kiszivárgott információ szerint az Alone in the Dark: The New Nightmare című klasszikus PS1 horrorjáték hamarosan bekerülhet a PlayStation Plus Premium kínálatba! A kiegészítést sugalló publikációt azonban gyorsan törölték. Ennek ellenére a játékosok lélegzetüket visszafojtva várják, hogy hamarosan a PS Plus Premium kínálatában láthassák ezt a klasszikus Alone in the Dark bejegyzést.

Az Alone in the Dark: The New Nightmare egy 2001-ben PlayStationre, Dreamcastra, PC-re, majd később PlayStation 2-re és Game Boy Colorra megjelent túlélő horror videójáték.

Az Alone in the Dark sorozat negyedik része, amelyben a főszereplők, Edward Carnby és Aline Cedrac egy professzor és lánya rejtélyes eltűnése után nyomoznak Shadow Islanden.

A PlayStation UK Twitter-bejelentését követően, amely a 2024. januári új Plus Extra és Premium játékokról szólt, az Alone in the Dark: The New Nightmare rövid időre feltűnt. Ám nem sokkal később rejtélyes módon törölték. Egy TURB0_THUNDER nevű játékos egy Reddit-posztban gyűjtött össze néhány bizonyítékot. Habár a tweetről valójában nem léteznek képernyőképek, más felhasználók kommentjei felidézik a klasszikus horrorjátékra való utalást.

A Reddit-felhasználó három tweetet osztott meg olyan játékosoktól, akik azt állították, hogy szemtanúi voltak az időközben törölt PlayStation UK tweetnek.

A pletykát tovább szította, hogy a PlayStation Access YouTube-csatorna véletlenül bemutatta a játékot. Ebben a hónapban kerül bele egy videóba, de a tweet törlése után eltávolították a klipet. Szerencsére ebben az esetben egy gyors felhasználónak sikerült egy képernyőfotót készítenie.Mindez tovább erősíti annak valószínűségét, hogy a játék 2024-ben érkezik a PlayStation Plus Premium kínálatába.

A Reddit-bejegyzés vitát indított el a játékosok között, sokan izgatottságuknak adtak hangot az Alone in the Dark: The New Nightmare esetleges bekerülése miatt.

Egyes játékosok a klasszikus horrorcímek szélesebb könyvtárát szorgalmazzák a szolgáltatáson, hangsúlyozva az olyan szeretett klasszikusok iránti igényt, mint a Resident Evil 2 és 3, a Silent Hill, a Parasite Eve, a Dino Crisis és a Nightmare Creatures.

A cím esetleges felvétele jó hír lehet a rajongók számára. Hiszen nemrég kapták a sajnálatos hírt, hogy az Alone in the Dark reboot megjelenését januárról 2024. március 20-ra halasztották. A pletyka egyelőre nem kapott megerősítést. Ám az Alone in the Dark rajongói várják a PlayStation hivatalos bejelentését. Azt, hogy a PS1 horror címe esetleg bekerülhet a PlayStation Plus Premium kínálatába…

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu