Call of Duty: Modern Warfare 3: a legfrissebb, A Fiúk-sorozat ihlette skin brutális lett!

A Modern Warfare 3 és a népszerű TV-sorozat, az A Fiúk (The Boys) együttműködésének részeként az A-Train Operator skin egy vad kivégző mozdulatot tartalmaz.

 

 

Egy nemrég megosztott videó A Fiúk (The Boys) A-Train-jének vad operátor befejező mozdulatát mutatja be a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban. Ez egy nagy sebességgel végrehajtott, halálos leütésben csúcsosodó kivégzést foglal magában, amit mind a The Boys, mind a Call of Duty: MW3 rajongóinak érdemes lehet megnézniük.

A Call of Duty: Modern Warfare 3 nemrég indította el az 1. évadot (Season 1 Reloaded), amely rengeteg új tartalmat vezet be a népszerű The Boys tévésorozattal való együttműködéssel együtt.

A CharlieIntel által a Twitteren megosztott videó bemutatta a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban a The Boys A-Train operátor vad befejező mozdulatát. A szuperhős karakterének stílusához hűen A-Train a sorozatban bemutatott vad kivégzést úgy végzi el, hogy nagy sebességgel sprintel a célpontja körül, mielőtt egy sor rapid ütést mérne az áldozat fejére, ami egy gyors és halálos leszerelésben csúcsosodik ki. Ebben az együttműködésben a játékosok részt vehetnek a The Supe Siege eseményben.

Itt különféle The Boys-témájú tárgyakat szerezhetnek, miközben 6 kihívást is teljesíthetnek a népszerű játékmód, a Kill Confirmed érdekes fordulatában.

Az A-Train operátor csomag, amely a Season 1 Reloaded során megvásárolható a COD Store-ban, különböző más tárgyakat tartalmaz, mint például a Turbocharged rohamlöveg tervrajz. A Fast AF SMG tervrajz. Illetve a The Boys A-Train töltőképernyője, és ez a „leggyorsabb ember a világon” nevű befejező mozdulat.

Fontos megjegyezni, hogy az A-Train Bundles kizárólag a Season 1 Reloaded alatt érhető el, és amint a szezon lezárul, a játékosoknak már nem lesz lehetőségük ezeket a csomagokat a boltban beszerezni.

Az A Fiúk egy képregényen alapuló tévésorozat. Sötét és szatirikus módon mutatja be a szuperhősöket egy olyan világban, ahol azok visszaélnek az erejükkel. A-Train a The Seven szuperhőscsoport hét tagjának egyike. Szupersebességgel rendelkezik, ami lehetővé teszi számára, hogy hihetetlenül nagy sebességgel mozogjon. Illetve fokozott reflexeket és mozgékonyságot biztosít számára. Így félelmetes és gyors harcossá teszi.

A The Boys együttműködése mellett a Modern Warfare 3 Season 1 Reloaded a Call of Duty League beállításait, módozatait és pályáit tükröző rangsorolt többjátékos módot, egy friss 6v6-os többjátékos pályát, csapatlövészetet, egy új Warlordot és egy új rangsorolási rendszert hoz. Ahogy a játékosok belevetik magukat az új szezonba, ezek a kiegészítések hozzájárulnak a Modern Warfare 3 folyamatos népszerűségéhez.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu