Xbox Game Pass: négy játék már biztos érkezik februárban, nem is akármilyen címek!

Idestova már négy játékot jelentettek be az Xbox Game Pass 2024. februári kínálatába, amikre nagyon is érdemes lesz odafigyelni.

 

 

A korábbi megjelenési dátum bejelentéseknek köszönhetően már négy játék is megerősítést nyert, amelyek 2024 februárjában kerülnek fel az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatáshoz. A Game Pass előfizetőknek várniuk kell, amíg a február ténylegesen el nem jön, hogy megismerjék a következő hónapban érkező új játékok teljes kínálatát. Ám az eddig bejelentett játékok bőven adnak okot az izgalomra.

Általában a Microsoft nem világít rá az adott hónap új Xbox Game Pass-játékaira, amíg az adott hónap ténylegesen el nem jön. A 2024 februárjára tervezett új Game Pass játékok esetében azonban kivételt tett.

A Microsoft valamilyen okból kifolyólag úgy döntött, hogy a Persona 3 Reload és az Anuchard játékokat a második hullámú Xbox Game Pass 2024. januári bejelentésének részeként emeli ki, annak ellenére, hogy azok február 2-án, illetve február 6-án érkeznek a szolgáltatáshoz.

A Persona 3 Reload és az Anuchard nem az egyedüli játékok, amelyet eddig megerősítettek a februári kínálatban. Az előfizetők február 15-én a népszerű kooperatív játék, a PlateUp, valamint február 22-én az Open Roads című day one játékra is számíthatnak. Ezek a játékok valószínűleg csak a jéghegy csúcsát jelentik a 2024. februári új Game Pass-kínálat tekintetében. Így a rajongóknak továbbra is figyelniük kell, hogy megtudják a kínálat többi részét.

 

Új Xbox Game Pass-játékok 2024 februárjára:

  • Persona 3 Reload – február 2.
  • Anuchard – február 6.
  • PlateUp – február 15.
  • Open Roads – február 22.

 

Még az Xbox Game Pass 2024. februári kínálatának többi részének ismerete nélkül is elég combosnak tűnik a következő hónap. A Persona 3 Reload az egyik legjobb Persona játék remake-je. Mivel az első napon jelenik meg, a Game Pass hihetetlen értéket képvisel. Az Anuchard egy akció-kalandjáték, amely megjelenésekor vegyes kritikákat kapott. Talán a Game Passon való debütálása lesz a második esélye az első benyomásra.

A PlateUp úgy tűnik, hogy az Overcooked játékok rajongóinak tetszeni fog, és bár Xboxra még nem jelent meg, a Steam verziója elsöprően pozitív kritikákat kapott.

Az Open Roads eközben első napos Xbox Game Pass játék. Ebben egy anya-lánya duó együtt indul el egy autós útra. Az anyát, Opalt Keri Russell, míg a lányt, Tess-t Kaitlyn Dever alakítja. Az Open Roads fejlesztését eredetileg a Fullbright, a Gone Home és a Tacoma mögött álló stúdió végezte. A csapat azóta az Open Roads Team nevet vette fel. Az idő fogja megmutatni, hogy a játék megfelel-e a Gone Home által felállított magas mércének. Ám a Game Pass előfizetők a február 22-i megjelenéskor megtudhatják…

Forrás: TechRaptor

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu