Mindjárt itt a Sony első 2024-es State of Play-eseménye – íme, mikor és hol nézheted majd!

A japán megavállalat State of Play streamje állítólag a PS5 és PSVR 2 játékokra koncentrál majd…

 

 

A Sony nyilvánosságra hozta, mikor és hol nézheted az első 2024-es State of Play-eseményüket. A japán stream a PS5 és PSVR2 játékokra koncentrál, két címmel. Az időtartamról és a megerősített játékokról is hallhattunk ezt-azt.

Már csak órák választanak el minket január végétől, a 2024-es év első hónapjának befejeződésétől, de a Sony nem hagyta ki a lehetőséget, hogy egy olyan eseményt indítson, amely a PlayStation-konzolokra érkező, harmadik féltől származó játékokra összpontosít.

Igaz, sok közülük multiplatformos. A japánok éppen tegnap jelentették be az év első State of Play-jét. Utóbbit tehát még ma, január 31-én tartják. Pontosan mikor lesz a 2024-es év első State of Play-je, illetve, hol nézheted meg? Válaszolunk minden kérdésedre.

 

Mikor és hol nézheted a PlayStation State of Play 2024-et?

 

Az első 2024-es State of Play tehát ma, január 31-én, magyar idő szerint 23:00-kor kerül megrendezésre. A Sony eseményét a japán vállalat jellegzetes csatornáin, azaz a YouTube-on és a Twitch-en lehet követni. Emellett – más alkalmazások térhódításával – a PlayStation a TikTok-on keresztül is kínál egyidejű közvetítést.

De ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a nagyobb külföldi videójátékos és popkulturális portálok élőben tudósítanak az eseményről. Többen saját streamet is indítanak. Ezek során az esemény megtekintésén túl a lehetséges bejelentésekről szóló közösségi elméletekről és sok másról is beszélgetnek majd.

Ami azt illeti, hogy mit láthatunk majd az eseményen, a Sony blogja kevés információt közöl. Azonban a cég Twitter-bejegyzése megerősítette, hogy több mint 15 játék lesz jelen az alig több mint 40 perces eseményen. Eddig csak két játékot erősítettek meg, a Stellar Blade-et és a Rise of the Ronin-t, így a közösségi médiában csak úgy hemzsegnek az elméletek…

Forrás: YouTube, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu