Egy Xbox Game Pass játék hatalmas ingyenes frissítést kap!

Egy alulértékelt Xbox Game Pass-játék hatalmas ingyenes frissítést kap, amely több korábbi problémáját orvosolja sikerrel.

 

 

A taktikai lövöldözős Insurgency: Sandstorm masszív, ingyenes frissítést kapott az Xbox Series X/S konzolokon! Az Xbox Game Pass cím már régóta a műfaj kedvence, de a frissítésnek köszönhetően mostantól megfelelően optimalizálták az aktuális generációs hardverekre.

Annak ellenére, hogy Xbox One-on és PS4-en is elérhető az Insurgency: Sandstorm már régóta egy olyan játék, amit a current-gen konzolokon lehet a legjobban megtapasztalni.

A játék azonban a legutóbbi frissítésig soha nem volt teljesen optimalizálva az Xbox Series X/S hardverre. Az Insurgency: Sandstorm-ot már eddig is nagyon lehetett szeretni. A játék kiváló taktikai harctól kezdve a részletes testreszabásig sok mindent tud. Ám a legújabb frissítés végre megadja a címnek a megérdemelt vizuális ráncfelvarrást. A gyakori frissítések révén az Insurgency: Sandstorm a megjelenése óta megtartotta elkötelezett játékosbázisát.

A legutóbbi frissítés felfrissíti az Insurgency: Sandstormot teljes értékű Xbox Series X/S optimalizált címmé. A javítás a Series X konzolokon 4K/60FPS-re, a kisebb teljesítményű Series S modellen pedig 1080p/60FPS-re emeli a felbontást. A játék az Xbox Series X/S konzolokban található SSD-knek köszönhetően a gyorsabb betöltési idők előnyeit is kihasználja. Arról nem is beszélve, hogy a cross-gen játék is bekerül a frissítés részeként.

 

Insurgency: Sandstorm Xbox Series X/S frissítések Xbox Game Pass-on:

  • 4K/60FPS a Series X-en
  • 1080p/60FPS a Series S-en
  • Gyorsabb betöltési idők
  • Továbbfejlesztett textúrák
  • Cross-gen támogatás

 

Azoknak, akik először ugranak bele a játékba, valószínűleg szükségük lesz néhány profi tippre az Insurgency: Sandstorm indításához. Mivel a játéknak az évek során elkötelezett követői maradtak, a játékosok nagy része érthető módon elég jól elsajátította az online lövöldözős játékot. Ennek ellenére a legújabb frissítés biztosan sok új játékost vonz majd, akik végre látni akarják, mi ez a nagy felhajtás.

Kiszámított és taktikai jellege miatt az Insurgency: Sandstorm valami mást kínál, mint az Xbox Game Pass népszerűbb FPS-játékai.

Annak ellenére, hogy az elmúlt években kissé a radar alatt repült. Azonban a játék számos kritikus elismerését kapta a műfaj realisztikus, mégis szórakoztató megközelítéséért.

Az Xbox Game Pass-nak három megerősített játéka van 2024 februárjára. (Mivel az Open Roads márciusra csúszott.) Továbbiak is érkezhetnek. Vitathatatlanul a legnagyobb közelgő megjelenés a platformra a Persona 3 Reload. A rajongók által kedvelt JRPG ambiciózus remake-je, amely inkább a Persona 5 stílusában készült. Arról nem is beszélve, hogy a rajongók már most is özönlenek a szolgáltatásra a 2024-es év korai meglepetéssikeréért, a Palworldért.

Forrás: TrueAchievements

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu