GTA VI: kiszivároghatott a soundtrack; visszatérhet egy népszerű RDR2-funkció?!

Még mindig sok mindent nem tudunk a GTA VI-ról, így amikor új információk szivárognak ki az interneten, a rajongók úgy viszik, mint a cukrot…

 

 

A legutóbbi új információ a GTA VI soundtrackjének egy része, amely állítólag megjelent a Spotify-on. A rajongók már vakargatják a fejüket, hogy mit is jelenthet ez.

A sasszemű fanok kiszúrták, hogy Anita Ward legjobb dalának, a Ring My Bellnek a hivatalos Spotify-háttérét a GTA VI logójára cserélték, ami találgatásokhoz vezetett, hogy ez vajon hiba volt-e, vagy a dal nagy szerepet fog játszani a Rockstar közelgő játékában.

A licencelt zenék már évek óta részei a Grand Theft Auto játékoknak. Mindig jó látni, hogy milyen zenék kerülnek be a következő soundtrackbe. A Set Up című dal azóta égett be az agyamba, amióta a GTA V kampányának outrojaként használták. A rajongók szerint a Ring My Bell is hasonló módon kerülhet felhasználásra.

A rajongók egy, a hírt megosztó posztot kommentáltak. Sokan úgy vélik, hogy a dal vagy a következő trailerhez kerül felhasználásra, vagy a játékbeli rádió lejátszási listájának része lesz. Illetve, esetleg a történet vagy valamelyik karakter intro/outrojaként is szerepelhet majd.

A legvalószínűbb talán az, hogy a dalt a GTA VI következő trailerében használják fel. Ám tekintve, hogy az első trailerre milyen sokat kellett várnunk, nem tudni, mikor kapjuk meg a másodikat.

 

Visszatérhetnek a sorozatgyilkosok a GTA VI-ban?

 

A játékba kerülő funkciók találgatása során sokan a Rockstar eddigi legjobb játékából, a Red Dead Redemption 2-ből merítettek ihletet. Könnyű megérteni, hogy miért. Tekintve, hogy a játék teljes tökéletesség, különösen a dinamikus, nyitott világával, amely még mindig jobb, mint bármi, amit a modernebb játékok azóta bemutattak.

Az összes nyílt világbeli részlet és játékelem közül, amit a Rockstar Games a GTA VI-ba beletehetett, az egyik, ami igazán kiemelkedik, azok a pszichopaták.

Ezekkel a nyugtalanító NPC-kkel találkozhatunk a Red Dead Redemption 2-ben. Az egyik legismertebb példa erre a Saint Denis-i vámpír.

A rajongók is egyetértenek ezzel. Az egyikük a Redditen készített egy bejegyzést, amelyben azt írta, hogy „reméli, hogy lesz néhány sorozatgyilkos a játékban”, akiket a játékosnak fel kell kutatnia és ki kell iktatnia.

Mások is egyetértettek. Sokan azt mondták, hogy több dinamikus nyílt világbeli random encounterre van szükség, amivel a játékosok találkozhatnak, hogy a felfedezés megérje.

A Grand Theft Auto VI nyílt világának mérete és kiterjedése miatt a Rockstarnak nem lenne nehéz dolga, ha több megoldandó rejtélyt is tartalmazna a játék.

Forrás: Reddit (1, 2)

The Grand Theft Auto VI logo has appeared on the Spotify page of Anita Ward, and in the background of one of most famous songs of her, „Ring My Bell”
byu/ttimourrozd inGTA6

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu