Az Elden Ring hivatalos webcomicot kap a DLC megjelenése előtt!

A Kadokawa bejelentette az „Elden Ring: Become Lord” című, hamarosan megjelenő webcomicot, amely a játék világát és történetét dolgozza fel.

 

 

A Kadokawa kiadóóriás bemutatta az Elden Ring: Become Lord című új webcomicot! Ez a From Software által fejlesztett videójátékon alapul. A jelenlegi információk szerint a készülő képregény függőlegesen görgethető formátumot használ majd, amelyet okostelefonokra optimalizáltak. Várhatóan március 29-én jelenik meg, egyelőre csak japán nyelven.

A mangából tizenöt oldal előzetesen már elérhető az interneten, a Kadokawa színes élményt ígér az olvasóknak.

A leleplezést jól időzítették, hiszen a rajongókat friss Elden Ring-rajongás kerítette hatalmába, miután nemrég bemutatták a videójáték DLC-kiegészítőjének, a Shadow of the Erdtree-nek a trailerét.

Tény, az Elden Ring már más manga-adaptációkat is kapott. Ám úgy tűnik, a Become Lord végre az a dramatizálás lesz, amely komolyan veszi a történet anyagát.

 

Az Elden Ring: Become Lord segítségével az olvasók újra elmerülhetnek a Lands Between világában

 

A Kadokawa a következőképpen jellemzi a Become Lordot:

„Az ELDEN RING akció-RPG nagy kalandja mostantól színes képregényben is elérhető. A történet a The Tarnished egyik tagját követi, aki az áldásoktól vezérelve elérte a Lands Between-t, és útnak indul, hogy a következő Elden Lord legyen. Útja során a Tarnished bájos karakterekkel találkozik, különböző dungeonokat fedez fel, hatalmas főnökökkel küzd meg, és még sok mással is.”

Az Anime News Network beszámolója szerint a hivatalos vertikális webcomic a Kadocomi weboldalán fog megjelenni; emellett e-könyv formájában és fizikai, papíralapú példányban is elérhető lesz.

Jelenleg csak a japán kiadást jelentették be. A Kadokawa közleménye arra is gondot fordított, hogy bemutassa Hand Punchot, a képregény művészduóját, aki jelenleg leginkább az Emotions Evolution című díjnyertes munkájukról ismert. A kiadó „feltörekvő csillagként” jellemezte őket. Maguk úgy nyilatkoztak, hogy „megtiszteltetés számukra, hogy egy ilyen rangos mű képregény-adaptációját bízták rájuk”, és hogy „fenntartások nélkül, szenvedélyesen beleadták magukat az alkotási folyamatba”.

Nem ez az első alkalom, hogy a From Software díjnyertes RPG-jéhez mangaadaptáció készül; 2022-ben jelent meg az Elden Ring: The Road to the Erdtree, amelyet Nikiichi Tobita írt.

A Become Lordhoz hasonlóan ez is eredetileg webcomicként jelent meg online. Ám mostanra már fizikai kiadást és angol fordítást is kapott. A készülő adaptációval ellentétben azonban ez a manga egy vígjáték volt, amely Tobita részletes és élethű művészetét eltúlzott arckifejezésekkel és a videójáték-mechanikákkal kapcsolatos viccekkel tett tele. Bár a történet nem olyan volt, mint amilyenre a rajongók számítottak, szellemiségében hű volt, tekintve, hogy a szerző tisztában volt a játék részleteivel.

Forrás: Comic-Walker, Anime News Network

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu