Új trailer egy vadonatúj kalózkapitányról A Karib-tenger kalózai ötödik részében! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Látott már Karib-tenger kalózai filmet Johnny Depp nélkül? Elképzelhetetlen, ugye? És trailert? Nos, még olyan sem gyakran történt meg, most viszont egy olyan új kedvcsináló videót láthatunk, amelyben ezúttal nem Johnny Depp bohóckodik, hanem Javier Bardam, aki Jack Sparrow halálát kívánja!

Haha, nem, persze, szó sincs arról, hogy Johnny Depp felhagyna Jack Sparrow szerepével, ettől még a házassága körüli balhék sem tudták elvenni a kedvét! Viszont az első előzetesben Depp tényleg nem szerepel, hanem Javier Bardem játssza a kissé zombi beütésű Salazar kapitányt, aki társaival egy egész hajót lerohan azért, hogy ellensége nyomára lelhessen.

Csupán egyetlen fiatal matróznak (Brenton Thwaites Az emlékek őréből) kegyelmez meg, őt is csak azért hagyja életben, hogy átadhasson egy üzenetet Sparrow kapitánynak. A Halott ember nem mesél alcímet kapott ötödik részben dühös szellemek próbálják majd meg elintézni a sorozat örökös főszereplőjét.

A kitűnő első rész után a folytatások egyre elkeserítőbb lejtmenetbe kerülte, szóval csak remélhetjük, hogy az ötödik résztől nem fogunk állandó arcpálmát dobni. Mivel a minőség nem ment a bevétel kárára, így (az Ismeretlen vizeken a sorozat második legtöbb pénzt hozó része lett), így az egy pillanatig sem volt kétséges, hogy folytatódni fog Jack Sparrow kapitány története.

A régi szereplők közül Geoffrey Rush és Orlando Bloom tér vissza Depp mellé, Keira Knightley-t viszont nélkülöznie kell a rajongóknak. A sorozatban először fog feltűnni Az útvesztő című filmből ismert Kaya Scodelario, illetve egy igazi könnyűzenei legenda, Paul McCartney is kalózruhát is ölt magára.

A Karib-tenger kalózai: Halott ember nem mesél című filmet a Kon-Tiki norvég rendezőpárosa, Joachim Rønning és Espen Sandberg jegyezte, a filmet 2017 május 26-án mutatják be a mozik.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu