„Érdekesen” alakult az idei Kids’ Choice Awards

SPOTIFY HÍREK – A Nickelodeon Kids’ Choice Awards rendezvényét szemmel kísérők már biztos tudják, hogy a vállalat nagyon odatette magát, mikor összeszedte a fellépőit. A DNCE Joe Jonas vezetésével egy korrekt alapozásnak bizonyult, Charlie Puth pedig egy remek duettet hozott össze a Halálos Iramban hetedik részének főcímdalát is előadó Wiz Khalifával. Persze Silento sem maradhatott ki a fellépők közül.

A DNCE a „Cake by the Ocean” című dalát vonultatta fel, amihez a színpadot is egy három emeletes tortává varázsolták nekik. Ugyan a srácok nem híztak el a tortától, viszont azt biztos, hogy a szívükre vették, hogy a backstage rejtekéből WC papírral támadták meg őket.

Charlie Puth a „One Call Away” dalával készült a rendezvényre, azonban a csúcspontot az jelentette, mikor csatlakozott hozzá Wiz Khalifa és együtt énekelték el a „Furious 7” „See You Again” című dalát. Silento egy csapatnyi táncossal egyetembe adta elő „Whip/Nae Nae” című számát.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu