Megvan a Sziget fesztivál 0. napi headlinere

SPOTIFY HÍREK – Hozva az eddigiekben megszokott színvonalat a Sziget fesztivál szervezői ismét nagy durranásokkal készülnek a 2016-os rendezvényre. A sorra bővülő programkínálatot már olyan nevek tarkítják, mint Aurora Aksnes, a Bring Me The Horizon,   Bullet For My Valentine és David Guetta. Rajtuk kívül is már sok fellépő bejelentésre került, viszont a 0. napi program csúcspontjáért gondoskodó előadót, eddig gondosan elhallgatták a szervezők.

Az idei év kiválasztottja végül nem más lett, mint Rihanna, aki az elmúlt hetekben szinte minden top lista éléről kacsintgat a zenehallgatókra. Az augusztus 11.-én megkezdődő rendezvény legelső napjának a csúcspontján tehát a 28 éves amerikai énekesnő fogja szórakoztatni az érdeklődőket. Mindazoknak, akik szeretik Rihanna-t, érdemes csipkedniük magukat, ugyanis a hetijegyeken kívül csupán 25000 napi jegy lesz forgalomban a 0.-ik napra, így aki a 8 Grammy díjas előadónő koncertjén is részt szeretne venni, annak nem árt kicsit sietni. Ilyen felhozatal mellett hamar elszaladnak a jegyek.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu