Simon Fuller és a virtuális pop sztárok

SPOTIFY HÍREK – Simon Fuller hamarosan a legnagyobb részvényese lesz a Pulse Evolutionnek, a vállalatnak ami elkészítette Tupac Shakur és Michael Jackson hologrammjait, hogy azok újra megjelenhessenek a színpadon. Az új cél, hogy a zenéhez felhasználják a virtuális valóság lehetőségeit, hogy egy teljesen új élményt tudjanak nyújtani a zeneszeretőknek.

A Pulse Digital Life technológiát használva, Fuller szeretné megvalósítani ezirányú terveit, méghozzá a következő másfél éven belül.

„Nagyon izgatott vagyok, mikor belegondolok mennyi lehetőség is rejlik a virtuális valóság technológiájában, és abban, hogy a nagyközönség miként is reagál az újonnan kinyílt ajtókra” mondta Fuller. „Arra fókuszálok a leginkább, hogy egy teljesen új zeneközpontú motívumot alkossak, ami rabul ejti a hallgatóságot az egész világon. A szórakoztatás lesz a legfontosabb, és ez a hihetetlen technológia.”

Akinek esetleg nem lenne ismerős Simon Fuller neve: ő alkotta meg a British hit Pop Idolt, ami végül világfranchise-á nőtte ki magát.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu