A The Great Escape elől egy fiatal tehetség sem menekül

SPOTIFY HÍREK – Újabb száz nevet jelentett be a The Great Escape a brightoni fesztivállal kapcsolatban, ami májusban kerül megrendezésre. A három napos esemény ezúttal különleges irányvonalat vett, ugyanis a szervezők ezúttal minden igyekezetükkel azon voltak, hogy a legfiatalabb zenésztehetségeket sikerüljön megnyerniük a felhozatalukba. Rengeteg stílus fogja képviseltetni magát az eseményen, és a különböző műfajok legnagyobb fenegyerekeit sikerült leszerződtetni a The Great Escape csapatának. Kevin Moore azt nyilatkozta, hogy mindegy milyen zenei irányzatot preferálsz, a májusra szervezett eseményen, könnyedén megtalálod majd a helyed.

SG Lewis, Loyle Carner, Zak Abel, Thomas Cohen, Gilligan Moss, Izzy Bizu, Cakes Da Killa, Julian Jacklin, és Beasts. Ez csupán pár név a kiegészített line-up-ból, de összesen 450 előadó fog szerepelni a három napos fesztiválon. „A fiatal előadóművészekkel (többnyire 16-17 évesek) való kiegészítés azért volt az eddigi egyik legjobb lépés, mert így sikerülhet újabb zenei irányzatokat lefednünk, és generációkat kiszolgálnunk. Már alig várom, hogy láthassam az arcokat Brighton-ban.” -mondta Kevin Moore.

A fesztiválon több speciális előadás is lesz, Mystery Jets, The Joy Formidable, Dilly Dally, Shakka és Lady Leshurr közvetítésében. A The Great Escape brightoni fesztivál május 19.-e és 21.-e között kerül lebonyolításra, értelemszerűen a megemlített helyszínen, a jegyek pedig 65.50 angol fontba, azaz kb. 26.000 forintba fájnak.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu