Lex Luthor valószínűleg nem lesz benne a Bosszúállókban, Robin pedig biztosan halott

MOZI HÍREK – Rövidesen indul az Igazság ligájának forgatása és egyre inkább úgy tűnik, hogy a Warner-DC saját Bosszúállókjából hiányozni fog Lex Luthor. Mindenesetre ezt tudhattuk meg Jesse Eisenberg Business Insiderrel készített interjújából. Eisenberg egyébként még azt sem tudja, hogy a készítők konkrétan mit akarnak kezdeni a karakterével, de ő a maga részéről szívesen forgatna még egyszer a stábbal bújna ismét Lex Luthor bőrébe. (FIGYELEM! Innentől már spoilerek jönnek a Batmans v Supermanből!)

A film végén ugye Luthort börtönbe zárják, de egy bizonyos Youtube-ra felkerült, a végleges filmből kimaradt jelenet szerint még bőven nincs vége az ő történetének.

A jelenet szerint Luthor épp Darkseidot idézi meg a legyengült Föld elfoglalásához, azonban mielőtt ez összejönne neki, a kommandósok tetten érik és elfogják. Aki nem ismerné Darkseidet: ő Superman egyik legismertebb ellenfele és egész biztosan felbukkan majd az Igazság ligájában is. Éppen ezért is meglepő, hogy alig pár héttel a forgatás kezdete előtt a Luthor játszó Jesse Eisenberg még nem tudja, mi lesz a karakterével.

Az Igazság ligájából két epizód is készül, így talán még az is lehet, hogy Darkseid csak a második felvonásban teszi tiszteletét, szóval még Luthorra sincs szükség. Különösen amiatt, hogy az új szuperhősökkel (Kiborg, Flash, Aquaman) ebben az univerzumban még alig találkoztunk.

1943-ban készült először Batman-film Lewis Wilson főszereplésével, ám igen gyenge volt és elég gyorsan feledésbe merült.

Továbbá Zach Snyder elismerte azt a Batman-fanatikusok által egyébként már ismert tényt is, hogy Batman ifjú társa, Robin ebben a világban már nem él. Erre vonatkozólag csak egy rövid jelenetet láthatunk a Batman Superman ellenben, amikor is Batman bázisán a kamera egy pillanatra Robin golyó szaggatta ruhájára fókuszál, amelyen a Jokerre jellemző szöveg van ráírva. Snyder az IGN-nek adott interjújában árulta el az újságíróknak, hogy az ő verziójában Robint konkrétan már 10 éve megölte a fiatal Joker, akit Jared Leto játszik az Öngyilkos osztag című filmben.

Ez egyébként azért is érdekes, mert a Nolan-féle trilógia végén a Joseph-Gordon Levitt által alakított karakterről sokáig azt lehetett feltételezni, hogy ő alakítja majd Robint. Ez most úgy tűnik, hogy nem történik meg, viszont azt sem gondoljuk, ilyen fontos szuperhős halálát mindössze egy három másodperces snitt utalásával zárja. Amennyiben lesz Batman-szólófilm a karaktert a Denevérembert remekül játszó Ben Affleckkel, nem elképzelhetetlen, hogy később még jobban kibontják ezt a történetet.

Forrás: Index.hu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu