“Mindent elérhetek, hisz engem vár New York, New York!” [VIDEO]

MOZI HÍREK – Eddie Redmayne a néhány, a közönség által kedvelt dráma és egy selejtes sci-fi után más közegben is próbál bizonyítani. Most híres egy fantasy mesefilmsorozat, a Harry Potter előzményfilmben csillogtatja meg képességeit, ahol Göthe Salmandert alakíthatja.

A J.K. Rowling: Legendás állatok és megfigyelésük című regényből készülő filmben Eddie Redmayne alakítja a főhőst, Göthe Salmandert. További szereplőként szerepel Katherine Waterston mint Porpentina “Tina” Goldstein, Alison Sudol mint Queenie Goldstein, illetve Dan Fogler mint Jacob Kowalski. Rajtuk kívül a filmben ott lesznek: Ezra Miller, Colin Farrell, Ron Perlman illetve Jenn Murray, Jon Voight, Carmen Ejogo, valamint Gemma Chan és Faith Wood-Blagrove is.

A történet Göthe Salmander kalandjait tárja a néző elé, aki utazásai során számos „rejtélyes és varázslatos” lényekre bukkan és megfigyeléseit egy tankönyvbe foglalja. Újdonságként Colin Farrell is feltűnik, illetve Katherine Waterstont többször is láthatjuk a korszakhoz illő, göndör hajjal.

A Harry Potter világában játszódó Legendás állatok és megfigyelésük november 18-től lesz látható az amerikai mozikban.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu