Men in Black & Jump Street crossover közeleg?

MOZI HÍREK – A CinemaCon gyakran okoz hatalmas meglepetéseket a filmrajongó közönségnek, és tartva önmaga jellegét a tradícióhoz, idén sem kellett csalódnunk. Talán a legnagyobb meglepődést az váltotta ki az eseményt meglátogatókból, hogy a Sony tényként beszélt a 2014-ben kiszivárgott, idétlen pletykaként kezelt Men in Black és Jump Street crossover-ről. Nem csak tényként kezelték, de nevén is nevezték a „gyereket”, méghozzá a kedves MiB 23 címen. Jonah Hill és Channing Tatum ugyanazt a szerepet játszák majd az alkotásban, mint a 21 és 22 Jump Street filmekben és a produceri feladatok ellátásában is segédkeznek.

Phil Lord a 22 Jump Street rendezője és Chris Miller szintén részt vesznek majd a forgatáson (ők jelenleg a Han Solo-ról szóló Star Wars filmen dolgoznak. A Men in Black sztárjai, Will Smith és Tommy Lee Jones sajnos nem tér vissza a produkcióba, helyüket Jonah és Channing veszi át, és ők alakítanak majd ügynököket az új MiB-ben.

A forgatókönyvet Rodney Rotham írta, aki a 22 Jump Street történetét is készítette. Részletekről sajnos többet nem tudni a történet kapcsán, és megjelenési dátumot sem kapott a közelgő komédia.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu