Itt van a Jason Bourne első MAGYAR nyelvű előzetese!

MOZI HÍREK – Megérkezett a Jason Bourne című folyatás trailere, amely továbbra is a régi hagyományokat folytatja.

A Bourne-csapdát és a Bourne-ultimátumot is rendező Paul Greengrass állt ezúttal is a kamerák mögé és a 2007-es trilógiazáró után ismét Matt Damon bújt a renegát szuperügynök bőrébe. Az ötödik része címe egyszerűen csak Jason Bourne, melyhez már be is futott az első előzetes.

A filmben Matt Damon mellett majd két Oscar díjas színész, Alicia Vikander és Tommy Lee Jones is szerepel személyében, valamint Monica Bellucci ex-férje, Vincent Cassel is feltűnik, és Julia Stiles is visszatér.

A film története továbbra sem ismert, de az előzetesből sok minden levonható, bár leginkább az, hogy lesz benne akció jócskán. A Jason Bourne hazai bemutatója a világpremierrel egy időben lesz, azaz 2016. július 28-án, ami azt jelenti, hogy 1 nappal korábban kerül nálunk a mozikba, mint a tengerentúlon!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu