Elég komoly esemény miatt késik a The Flash film!

MOZI HÍREK – Bár eddig még nem túl sok film került a DC Extended Universe világából, hiszen eddig csak Az acélember és a Batman Superman ellen: az igazság hajnala került terítékre, de ettől függetlenül már jócskán várhatóak az újabb alkotások. Az Öngyilkos osztag már posztprodukciós fázisban van és augusztusban várhatjuk. A Wonder Womant még forgatják és az Igazság ligája: első rész forgatása nemrég kezdődött.

Ezek után a következő várható a The Flash, amelyet eddig Seth Grahame-Smith rendezett volna. A rossz hír az, hogy otthagyta a rendezői széket.

Hat hónappal azután, hogy a The Flash csapatához szegődött, a The Hollywood Reporter információi szerint Seth Grahame-Smith faképnél hagyta a forgatás elmérgesedett „kreatív ellentétek” miatt. Ettől még Seth Grahame-Smith forgatókönyvét használják majd fel, de a rendező nem ő lesz.

Ez egyébként a második DCEU mozi, amely elveszítette rendezőjét, mielőtt a tényleges forgatás elkezdődhetett volna. Michelle MacLaren rendezte volna a Wonder Womant, de ő is otthagyta a csapatot – úgyszintén „kreatív ellentétekre” hivatkozva és az ő helyére Patty Jenkins került.

Mivel a Warnernek új rendezőt kell találnia, ezért a The Flash villámgyorsan előreszaladt egy 2018 március 3-ai megjelenésre.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu