Szólít a szörny magyar, szinkronizált előzetes [VIDEO]

MOZI HÍREK – Megérkezett J.A. Bayona rendező látványos fantasy filmjének, a Szólít a szörny (A Monster Calls) magyar, szinkronizált előzetese.

A történetében is különleges alkotásban egy fiatal fiú belső küzdelmét láthatjuk, akinek egyszere kell elviselnie édesanyja betegségét, a fájdalmat és az iskolai bántalmazásokkal kell nap, mint nap.  Az egyetlen lény, akivel gondolatait meg tudja osztani, egy különleges képességekkel bíró szörny, aki segít segítségével Conornak (Lewis MacDougall) hogy ismét elkezdjen reménykedni, és rátaláljon a benne lakozó erőre, bátorságra.

A  nem mindennapi fantasy filmben a bölcs szörnyet Liam Neeson alakítja speciális motion-capture technikával, Conor nagymamájának szerepében az Alien-filmekből is ismert Sigourney Weavert láthatjuk, édesanyját pedig az a Felicity Jones alakítja, akit majd a közeljövőben láthatunk a Star Wars: Zsivány Egyes főszereplőjeként. A világsikert aratott regényt Siobhan Dowd ötletéből Patrick Ness írta, akit a film forgatókönyvének megírására is felkértek.

A Szólít a szörny tervezett magyarországi bemutatója 2016. október körül várható.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu