Patrick Stewart ismét Xavier professzor a Farkas harmadik részében!

MOZI HÍREK – A tar fejű brit színész, Patrick Stewart ismét Charles Xaviert alakítja majd, ugyanis megkezdődött a Farkas 3 forgatása, amely egyben a Wolverine történetének a zárása is. Wolverine-t ebben a filmben alakítja utoljára Hugh Jackman, aki hatalmasra tervezi a búcsút. Ebben persze segítségére lesz a forgatókönyv is, amely a nagysikerű Old Man Logan néven napvilágot látott történetszál.

X Professzort utoljára Az eljövendő múlt napjaiban láthattuk Patrick Stewart alakításában. A közkedvelt brit színész elmondása alapján a Professzor és „Farkas”, (illetve az eredeti művekben jobban ismert nevén: Rozsomák) között végre a képregényekhez hasonlóan kiemelik az apa-fiú jellegű kapcsolatot. A rendező, Bryan Singer is változást ígér az eddigi X-Men filmekhez képest. Meglátjuk, milyen lesz a film, egyelőre az Apokalipszis szerdai vetítésére készülünk, melyről ezúttal még aznap írni fogunk!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu