Világsztárok A hét mesterlövész magyar szinkronos előzetesében [VIDEO]

MOZI HÍREK – Korábban csak angol nyelvű trailert láthattunk, most végre megérkezett A hét mesterlövész (The Magnificent Seven) magyar szinkronos előzetese is.

Antoine Fuqua, A kiképzés és A védelmező után ezúttal a western műfajában próbálja ki magát, amely az első előzetes alapján igen csak kecsegtetőnek tűnik – akkor is, ha „csak” egy olyan westernfilm remake-jéről van szó, amely szintén újrafeldolgozása Akira Kuroszava A hét szamuráj című klasszikus alkotásának.

A Nic Pizzolatto és John Lee Hancock forgatókönyve alapján készült film szeptember 22-én kerül a a magyar mozikba. A főbb szerepekben: Ethan Hawke (Goodnight Robicheaux), Chris Pratt (Josh Farraday), Vincent D’Onofrio (Jack Horne), Denzel Washington (Sam Chisolm), Peter Sarsgaard (Bartholomew Bogue), Byung-hun Lee (Billy Rocks), Sean Bridgers (Fanning) és William Lee Scott (Moody).

Egy banditák által rendszeresen szipolyozott kis falu fegyverforgatók segítségét kéri, hogy segítségükkel bosszút álljanak, és végleg elűzzék az elnyomókat.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu