Cate Blanchett lesz a főgonosz femme fatale a Thor-filmben!

Pénteken jelentette be a Marvel stúdió, hogy kik azok sztárok, akiket szerződtetek a készülő Thor harmadik részéhez. A főgonosz, Hela szerepét például nem kisebb díva, mint a kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett kapta meg, Jeff Goldblumból pedig egy különc „Grandmaster” lesz, amely egy különösen nagy erejű és hatalmú lény, aki úgy játszik az emberekkel és hozzá képest más alsóbbrendű fajokkal, mint a bábokkal.)

Az egyre népszerűbb Tessa Thompson (Creed, Selma) Valkyrie-t játssza el, aki egy asgardi harcos, aki még Thort is elcsábította. Vele egy újabb női szuperhőst üdvözölhetünk a Marvel filmek univerzumában. Karl Urban Skurge (ismertebb nevén az Executioner, egy testőr) szerepét kapta.

Ők egészítik ki az egyébként sem gyenge eredeti szereplő gárdát Chris Hemsworth-szel, Tom Hiddlestonnal, Idris Elbával és Anthony Hopkins-szal. Azt pedig már csak nagyon halkan mondjuk, hogy végre ismét megjelenik a Hihetetlen Hulk (Bruce Banner) szerepében Mark Ruffalo!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu