Wolverine robotokkal küzd majd meg a Farkas 3-ban

MOZI HÍREK – Most már szinte biztos, hogy Hugh Jackman a Farkas 3. után végkép búcsút mond pengéinek, illetve annak a sorozatnak, amelyben 2000 óta a legtöbbet szerepelt: az X-Men-világban.

Az utolsó Farkasnál egyébként kissé bedurvult a Fox, leginkább abban a tekintetben, hogy feltehetően a Deadpool sikerének hatására az új film rendkívül erőszakos, vértől fröcsögő – így korhatáros, R-besorolású lesz. A Wolverine képregényes rajongói tehát végre tényleg úgy fogják majd (így utoljára) vérengzeni Rozsomák, ahogy az a papír alapú formátumból is ismerős, de a vásznon sajnos mindig vissza kellett magát fognia hősünknek.

Hugh Jackmanen kívül sok színészről is már tudni, hogy szerepelnek majd a Farkas 3-ban: Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Richard E. Grant, és Eriq Lasalle is mind aláírták a szerződést, bár azt nem tudni, hogy kiket alakítanak majd.

Az viszont biztosnak tűnik, hogy kikkel fog szembeszállni Rozsomák: a Reavers nevű kiborgokkal, melyek egyetlen funkciója, hogy mutánsokra vadásszanak – kicsit hasonlóképpen, mint az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban a Sentinelek.  A Nerdist információi szerint nem ismert az, hogy kik és mik gyártják ezeket a Reavereket, de valószínűleg előbb-utóbb kiszivárognak információk, ugyanis jövő márciusban már érkezik is a film.

A Farkas harmadik részét ismét James Mangold rendezi, – csakúgy, mint az előző Rozsomák-filmet.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu