Amber Heard és Johnny Depp válnak, Amber bántalmazással vádolja Deppet

MOZI HÍREK – A filmsztár felesége, Amber Heard színésznő tizenöt hónap házasság eltelte után, hétfőn adta be a válókeresetet. Az indoklás eleinte „kibékíthetetlen ellentétek” voltak, de most azt is megtudtuk, hogy ezzel együtt még bántalmazással vádolja Deppet és távoltartási végzést kért ellene.

Pénteken szép nagy monoklival a szeme alatt érkezett a Los Angeles-i bíróságra, ahol azt az ítéletet hozták, hogy Johnny Depp eltiltják Ambertől: száz yardnál (ami kb. 91 méternek felel meg) közelebb nem mehet hozzá. A TMZ cikke szerint a színésznő letört, de mégis nyugodt arckifejezéssel ment ki bíróságról, de azonban amikor beszállt a rá várakozó gépjárműbe, zokogásban tört ki.

A TMZ birtokába jutott egy fénykép, amin Amber Heard jobb szeme alatt zúzódás látható. A lap szerint a színésznő azt állítja, hogy a sebet Depp okozta, amikor múlt szombaton este arcon dobta egy iPhone-nal.

ps4pro-amber-heardA TMZ részletes beszámolót közölt a múlt szombat este történéseiről, eszerint Amber Heard épp egy barátjával beszélgetett telefonon, amikor Depp törni-zúzni kezdett a lakásban, majd kitépte a telefont a nő kezéből, aki még tudott szólni a barátjának, hogy az hívja a rendőrséget. Depp már elhagyta a lakást, amikor odaértek a rendőrök, akik közölték Hearddel, hogy amennyiben feljelentést tesz, akkor elfogják a férjét, de a nő nem akart feljelentést tenni.

Állítólag Heardnél van egy olyan videofelvétel is, amelyen Depp éppen veri, a People magazin szerint pedig Depp megpróbálta lefizetni Heardöt, hogy hallgasson a bántalmazással kapcsolatban, de a nő nem akart pénzt. A People forrásai szerint ez nem az első eset volt, hogy Depp megütötte Heardöt, és még csak nem is legdurvább.

Az ügyet bonyolítja, hogy a TMZ rendőrségi forrásai szerint a szombaton a helyszínre érkező rendőrök nem látták semmilyen bántalmazás nyomait Heard arcán, és a színésznő akkor nem is beszélt az állítólagos bántalmazásról. Az Instagramra ráadásul még fel is került egy másnap este készült fénykép, amelyen Heard vidáman mosolyog két barátnője társaságában. Igaz, a képen a színésznő haja pont eltakarja az arcának azt a részét, ahol állítólag Depp megsebesítette. A képet egyébként pénteken törölték az Instagramról, de a TMZ cikkében még meg lehet nézni.

Johnny Depp még nem válaszolt felesége vádjaira, de a TMZ és a People magazin is említ a színész környezetéből embereket, akik mind hazugságnak nevezik Heard bántalmazással kapcsolatos állításait.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu