Szellemirtók Napja [VIDEO]

MOZI HÍREK – Ha valaki nem tudná: június 8. a Nemzetközi Szellemirtók Napja, melyen arra emlékezünk, hogy 1984-ben ezen a napon mutatták be az eredeti Szellemirtókfilmet. Az még hagyján, hogy két Oscarra jelölték, és öt évvel később forgattak hozzá egy folytatást: de klasszikus és kultikus komédiává vált, amit még most is rengetegen imádnak. Ezért olyan izgalmas, hogy Paul Feig, a Női szervek és A kém rendezője most elkészítette a felturbózott változatot.

A főszerepet ezúttal négy nagyon vicces nő játssza, a mellékszerepeket férfiak, és a csapat bírja az eredeti alkotók áldását. Dan Aykroyd már világgá twitterelte, hogy nagyon tetszik neki az új Szellemirtók (Ghostbusters, hazai bemutató: július 28.) de a héten, a Szellemirtók Napon a régi és az új csapat együtt ment el a Jimmy Kimmel Show-ba, ahol a faarcú, de szuper humoros Bill Murray is azt mondta: a kezdeti tartózkodás után boldogan játszott velük, mert „ezek a lányok nagyon viccesek” és „nagyon jó szellemirtók”.

Dan Aykroyd azt mesélte még el a stúdióban, hogy az elmúlt 32 évben évente legalább 32 forgatókönyvet kapott, amit a Szellemirtók folytatásának szántak. Ő mindet elolvasta, és mindet nagyon unta: és nem véletlen, hogy erre a változatra viszont azonnal lelkesen igent mondott.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu