Alien Covenant friss infók! Noomi Rapace mégis visszatér? Meglepetés Waterson új szereposztása!

MOZI HÍREK – A Prometheus legvégén a Noomi Rapace által játszott túlélő régész a darabjaira esett David nevű androiddal együtt (Michael Fassbender) a teremtőink után kezd kutatni nyomába eredt, így várható volt, hogy a folytatásban is viszontlátjuk. Éppen ezért mindenkit meghökkentett a hír, hogy személyesen Ridley Scott erősítette meg: Noomi Rapace nem játszik majd az Alien: Covenant-ban.

Most azonban arról olvashatunk a Deadline oldalain, hogy a svéd színésznő mégiscsak jelen van az film ausztráliai forgatásának helyszínén, sőt, több héten át ott is marad, szóval szinte biztos, hogy sokkal fontosabb lesz a szerepe pár rövid visszaemlékező jelenetnél.

Hogy pontosan mi történt, azt már valószínűleg sohasem tudjuk meg, mindenesetre elég szomorú lett volna, ha az előző főszereplőt, a kutatónő Elizabeth Shaw-t ilyen egyszerűen félresöpörik.

Ugyanakkor az Alien: Covenant vélhetően legfontosabb új szereplőjét Katherine Waterston alakítja majd, akiről egy az az elég meghökkentő pletyka járja, hogy az nem más, mint Ellen Ripley édesanyja – legalábbis a Playlist szerint.

A sci-fiben egyébként szerepel még Billy Crudup, Danny McBride és Demian Bichir, akik a Covenant nevű űrhajóval leszállnak egy titokzatos és nagy veszélyeket rejtő bolygóra, és ott találkoznak majd Fassbender androidjával. A filmet 2017. augusztus 4-én mutatják be a mozik.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu